30 / 04 / 2024

edremit körfezi yat limanı

edremit körfezi yat limanı

Balıkesir Edremit Körfezi'nde inşasına 6 ay önce başlanan Güre Balıkçı Barınağı, yat limanı olarak da hizmet verebilecek...

İzmir depremi Edremit Körfezi'nde DASK talebini artırdı!

Edremit Körfezi'nde, 30 Ekim tarihinde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Doğal Afet Sigortası (DASK) talebinde de artış görüldü.

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Edremit Körfezi'ndeki zeytinlikler konut imarına açıldı! 

Edremit Belediyesi Güre Edremit Körfezi'nde onlarca dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

İstanbul ve Ankaralı ikinci konutu Edremit Körfezi'nden alıyor!

Bölgede hizmet veren gayrimenkul danışmanları, İstanbul ve Ankara’da yaşayanların yaz aylarını geçirmek üzere yoğun şekilde Edremit Körfezi çevresinde yazlık satın aldığını belirtti.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.

Edremit Körfezi'ne 200 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, belediye bünyesindeki ilgili daire başkanlarıyla birlikte Edremit Körfezi’nde yer alan İvrindi, Havran, Edremit ve Ayvalık ilçelerindeki projeler ile altyapı yatırımlarının inşaatlarını denetledi.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu kuruldu!

Edremit Körfezi Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Adem Kuşçuoğlu, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde kurulan Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunun gelecek yıl eğitim ve öğretime başlayacağını belirtti.

Edremit Körfezi'ne 200 milyon liralık altyapı yatırımı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü'nce Edremit ilçesinde Altınoluk ve Narlı mahallelerinde yapılacak olan atıksu arıtma tesislerinin temelleri atıldı

Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Güre Tatil Köyü'nde toplam 301 adet daire inşa edilecek. Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim bilgileri şöyle;

Engie, İskenderun Körfezi'ne yapacağı termik santralden vazgeçti!

Fransa’nın kamu enerji şirketi Engie, İskenderun Körfezi’nde yapmayı planladığı termik santral projesini iptal etti. Paris’te kasım sonunda yapılacak iklim zirvesinin sponsoru olan şirketin, termik santral yatırımları çevreci grupların tepkisine neden olm

Edremit Hattuşa Termal'de 18 bin TL'ye devremülk!

Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında hayata geçirilen Hattuşa Termal Tesisleri'nde yer alan devremülkler 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Beyttürk İnşaat körfez yatırımcılarla buluştu!

Beyttürk İnşaat, Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

edremit körfezi yat limanı Haberi

edremit körfezi yat limanı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşasına 6 ay önce başlanan Balıkesir Edremit Körfezi'ndeki Güre Balıkçı Barınağı yat limanı olarakta hizmet verecek. Liman, 200 adet tekneye ev sahipliği...