05 / 05 / 2024

edremit termal otelleri

edremit termal otelleri

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Heramis Termal Tatil Köyü’nde 44 derece olan termal su bulunmasının sevinci yaşanıyor. Heramis Termal Turizm olarak mavi bayraklı plajda, 5 bin m2 kapalı alan, SPA merkezi ile bölgeye hizmet veriyor.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Balıkesir Edremit'te Körfez GYO tarafından inşa edilen Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla devremülk sahibi olunabiliyor.

Edip Uğur'dan Balıkesir'e termal otel müjdesi!

Balıkesir'in Sındırgı, Bigadiç, Susurluk Kepekler, Gönen, Edremit Güre, Manyas bölgelerindeki kaplıcalarda 85-90 derece sıcaklığında termal suların bulunduğu alanlara 2 veya 3 tane 5 yıldızlı biner yataklı oteller yapılacağını dile getirdi.

Hattuşa Termal Tesisleri devremülk fiyatları!

Hattuşa Termal Tesisleri Balıksir Edremit'te 3 etap halinde hayata geçiyor. Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında konumlanan Hattuşa Termal'de 3. etap çalışmaları başladı.

Edremit Hattuşa Termal'de 18 bin TL'ye devremülk!

Kaz Dağları ve Edremit Körfezi arasında hayata geçirilen Hattuşa Termal Tesisleri'nde yer alan devremülkler 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

1-4 Ocak arasında tatil satışları arttı!

Son dakika tatilcileri daha çok kayak merkezlerini ve Termal otelleri tercih ederken, İzmir ve Antalya gibi sahil bölgelerindeki oteller de seçenekler arasında yer aldı.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

edremit termal otelleri Haberi

edremit termal otelleri


Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Heramis Termal Tatil Köyü’nde 44 derece olan termal su bulunmasının sevinci yaşanıyor.


Altınoluk’ta 2010 yılında 350 hektar alanda jeotermal arama ruhsatı alınırken, 2 yıl içinde ayrı yarı firmalara 60 yerde jeofizik çalışması yaptırıldığı açıklandı.


Heramis Termal Turizm olarak mavi bayraklı plajda, 5 bin m2 kapalı alan, SPA merkezi ile bölgeye hizmet veriyor.


Heramis Termal Turizm yetkilileri, “Büyük sevinç yaşıyoruz. Çalışmalarımızın sonucunu alabilmenin mutluluğu içindeyiz. Altınoluk’ta bir ilk olarak bu noktada, jeolojik ve jeofizik çalışmalarına 2 yıl önce başlamıştık. Gelinen bu noktada 750 metrede sondaj çalışması yapıldı. İlk ölçümlerde kuyu sıcaklığımız 44°C olarak tespit edildi. Termal su debimiz saniye de 20 litredir. Almış olduğumuz bu mutlu netice yapmış olduğumuz Heramis Termal Tatil Köyü projesi gerek bölgemiz gerekse ülke ekonomisi açısından...