17 / 05 / 2024

Educonstructıon İnşaat iletişim

Educonstructıon İnşaat iletişim

Educonstructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murad Han Koçak tarafından kuruldu.

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Yaşar tarafından kuruldu.

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bod Constructıon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Can Ozan Gülalioğlu tarafından kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Lubrıxen Corporatıon İnşaat Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lubrıxen Corporatıon İnşaat Madencilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mounır Besrour tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Std Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Std Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de David Aoun tarafından kuruldu.

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de İhsan Büyük tarafından kuruldu.

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Educonstructıon İnşaat iletişim Haberi

Educonstructıon İnşaat iletişim

Educonstructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murad Han Koçak tarafından kuruldu.

Educonstructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1-Her türlü İnşaat, mobilya, Eğitim, Proje analizi, Proje dizaynı, Okul eğitim materyallerinin alımı, satımı, ithalatı, İhracatı ve dahili ticaretini yapmak, 2-Eğitimle ilgili olarak okul öncesi ve okul sonrası olmak üzere kreşler, ana okulları, yurtlar, İlk Öğretim, Orta Okul, lise ve dengi eğitim verecek okullar, Yüksek Eğitim kurumları, Üniversiteler İnşa etmek, bunları işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve bu konularla ilgili tüm iş ve işlemleri yapmak, 3-İnşaatla ilgili olarak, mesken ve iş merkezleri, turizmle ilgili otel, motel, pansiyonlar yapmak, yat liman ve çekeç yerleri inşa etmek, tüm bunların işletmesini, kiralamasını, kiraya verilmesini yapmak, 4-Mobilya ile ilgili olarak, tüm...