27 / 04 / 2024

Efe Bezci inşaat sektörü açıklamaları

Efe Bezci inşaat sektörü açıklamaları

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı" dedi.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe tarafından kuruldu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Vefa Efe Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Efe Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çakar tarafından kuruldu. 

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Efe İstanbul İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe İstanbul İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sevinç Parlak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efe Bezci: 2017 inşaat sektörünün altın yılı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜGİAD Başkan Yardımcısı Efe Bezci, BESA'nın faaliyetleri ve referandum süreci ile ilgili konuştu. Bezci, inşaat sektörünün bu yıldan karlı çıkacağını belirtti.

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde nelere dikkat etmeli?

Avukat Oğuzhan Efe, kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde dikkat edilecek hususları kaleme aldı. İşte Harbi gazetesinde yayınlanan o yazı...

Efe Ege İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yaşar Aydın tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

İnşaat sektörü 250 sektörü harekete geçiriyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, bankaların konut kredisi faizlerini yüzde 1’in altına düşürmelerinin Türkiye ekonomisi için sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti. Bezci, inşaat sektörünün 250 ayrı sektörü harekete geçirdiğini söyledi.

Efe Bezci: Kent İncek herkese kazandırır!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in en önemli yerleşim yerlerinden İncek'te BESA Grup tarafından hayata geçirilecek olan Kent İncek projesinin uygun fiyata lüks konut kurgusuyla herkese kazandıracağını belirtti.

Efe Bezci inşaat sektörü açıklamaları Haberi

Efe Bezci inşaat sektörü açıklamaları

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kendileri gibi çok sayıda büyük inşaat firmasının yeni neslin istekleri doğrultusunda firmalarına yön vermeye başladığını belirtti. 


İş stresi, ekonomik ve siyasi belirsizlik, hızlı yaşamayı gerektiren koşullar yaşam alanlarına da etki ediyor. İnşaat sektörü 2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı. 


Yaşam alanlarının sınırlandırılmasını istemeyen 'Y-Z Kuşağı' yeni projelere de yön verecek. Bu kuşak opsiyonel mimariyle tasarlanan projelerde, fonksiyonel yerleşim planları yaparak, kendileri için özgür ve ferah alanlar tasarlanmasını istiyor. Aynı kuşakta yer alan Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Efe Bezci, kendileri gibi çok sayıda büyük inşaat firmasının yeni neslin istekleri doğrultusunda firmalarına yön vermeye başladığını belirtti. Bezci, Y ve Z kuşağının 2020'lerin konut ve...