05 / 05 / 2024

Efe Bezci körfez ülkeleri

Efe Bezci körfez ülkeleri

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yabancıların ülkemize olan ilgisini Türkiye’de ilk kez düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Cityscape’te de yerinde gözlemlediklerini belirtti.

Efe Bezci ile Çağla Baykam sözlendi!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sektör lideri Kam Ankara Beton Sanayi’nin kurucusu Mahir Baykam’ın kızı Çağla Baykam ile evlilik yolunda ilk adımı atıp sözlendi.  

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Körfez ülkelerinden gayrimenkule ciddi talep var!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yabancıların ülkemize olan ilgisini Türkiye’de ilk kez düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Cityscape’te de yerinde gözlemlediklerini belirtti.

Efe Bezci: İnşaatta güven veren firmalar güçlendi!

İnşaat sektörü bu yazdan başlayarak, seçim telaşından uzak geçecek 4 yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Efe Bezci, "Doğru iş yapıp, müşterisine güven veren firmalar güçlendi" dedi.

Efe Bezci: Plazalarda komşuluk kültürü başladı!

Ahilik geleneğinin bir parçası olan, günümüz iş adamlarının özlemle andığı "komşuluk kültürü" plazalardaki "ticari komşuluk" ile yeniden canlanıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''Ticari komşuluk başladı'' dedi.

Körfez Gayrimenkul tescil belgesini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırımları tescil belgesini yayınladı. İlgili dosya haberimizde yer alıyor.

Körfez Gayrimenkul halka arz fiyatı için değerlendirme raporu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz fiyatı için değerlendirme raporu yayınladı.

Efe Bezci: Ankara’da iş dünyası büyüyor, siluet değişiyor!

Başkent, üzerine yapışan "memur kenti" algısından sıyrılırken, bu konudaki en büyük katkıyı gelişen iş dünyası veriyor. Efe Bezci 'Ankara’da iş dünyası büyüyor, siluet değişiyor' dedi.

Körfez Gayrimenkul yönetim kurulu toplantı tutanağını yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu toplantı tutanağını yayınladı.

Ali Ağaoğlu'na Körfez ülkelerinden davet!

Ali Ağaoğlu, Körfez ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor. Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı.

Astaş Holding, portföyünün yüzde 12'sini Körfez'e sattı!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı yaptığı açıklamada, mütekabiliyet yasasının yatırımların önünü açtığını belirterek, " Biz de portföyümüzün yüzde 12'sini Körfez yatırımcısına sattık " dedi.

Körfez‘in emlak kralları yatırım için yola çıktı!

Yarım trilyon dolarlık iş hacmine sahip olan Körfez fonları, İstanbul’a ‘yatırım çıkarması’ yaptı. Arap dünyasının emlak kralları “Daha önce işbirliği yapıyorduk, şimdi doğrudan yatırım için geleceğiz” diyorlar...

Körfez yatırımcıları İstanbul'da buluşuyor!

İstanbul Yatırım Derneği ve Ortadoğu Ekonomi Platformu tarafından düzenlenen zirveye, Körfez ülkelerinden toplamda 500 milyar dolarlık fonları yöneten 50'yi aşkın üst düzey yetkili ve işadamı katılacak...

Efe Bezci körfez ülkeleri Haberi

Efe Bezci körfez ülkeleri

Şubat ayında yabancıya konut satışının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 15,8 arttığını anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, “Yabancıların Türkiye’ye ilgisi çok büyük. Özellikle Körfez ülkelerinden ciddi talep var. Bu durum Türkiye’nin uluslararası arenada yıldızının daha da parlayacağını, ülkemiz inşaat sektörünün gelişimini de yabancı yatırımcıyla sürdüreceğini gösteriyor” dedi.


Bezci, yabancıların ülkemize olan ilgisini Türkiye’de ilk kez düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Cityscape’te de yerinde gözlemlediklerini belirtti.


Dünyanın pek çok ülkesinden yatırımcının İstanbul’da düzenlenen fuara katıldığını vurgulayan Bezci, şunları söyledi:

“Gayrimenkul sektörü için büyük değeri olan Cityscape fuarı, Kore, Kuveyt, Katar, Cidde, Mısır, Abu Dabi ve Dubai’nin ardından bu yıl ilk kez kapılarını İstanbul’da açtı. Firmaların, Türkiye’nin yanı sıra Dubai ve Londra gibi dünya kentlerinde hayata geçirdikleri projeleri...