24 / 07 / 2024

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ersin Bakır ve Eyüp Bakır ortaklığında 900 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hangi hisseler 3 yıl sonra ev ve araba aldırır? Yatırımcılar aman dikkat!

3 sene sonra ev ve araba aldıracak hisseler sıralandı. Peki bu ne kadar mantıklı? Kaç lira yatırım yapmak gerekiyor? Vatandaşlar ne diyor? İşte 177,9 bin takipçili Finansal Broker olan Efe Yakup Karahanlı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Özef Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özef Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Efe ve Veysel Öztunç ortaklığında kuruldu.

Hagıa Irene Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hagıa Irene Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Samet Efe Aytek tarafından kuruldu.

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Askerov tarafından kuruldu.

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gündüz tarafından kuruldu.

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Karahanlılar Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahanlılar Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Efe tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Leı Zhang, Mustafa Çetin ve Sercan Fırıncı ortaklığında kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 900 bin TL sermaye ile bugün Ersin Bakır ve Eyüp Bakır ortaklığında kuruldu. 


Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Efe İnvestment Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Maltepe Mh.Eski Çırpıcı Yolu Sk.N.8/43...