21 / 05 / 2024

Efe Ünal

Efe Ünal

CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Efe Ünal ve Yasemin Akgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı'nda kuruldu.

CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Efe Ünal ve Yasemin Akgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı'nda kuruldu.

Ünal Pala: KDV hamlesine, bankaların da katılmasını bekliyorlar!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü KDV indirimi ile canlanacak. Aynı müjdenin faiz indirimi konusunda geri planda kalan bankalardan da gelmesini bekliyoruz” dedi.

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Mahir Ünal: Kahramanmaraş hızlı tren ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: "50 yıllık ihmal edilmiş raylı sistemler konusunda Türkiye'yi çağ atlatmış ve bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutmuş olan AK Parti, asılsız iddiaların hedefi olamaz" dedi.

Ünal Yılmaz, İlhan Kartal'ı ziyaret etti!

Gümüşhane ilinin Kelkit ilçesi Belediye Başkanı Ünal Yılmaz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ı Makamında Ziyaret Etti.Yılmaz, Toplu Yapı Yönetiminin yıllardır Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından hakkıyla icra edildiğini açıkladı.

Ünal Pala: Sky Tower ile kârlı ofis dönemi başlıyor!

Ankara Sky Tower'la çözüme kavuşuyor. Proje ortaklarından Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala "Ankara Sky Tower'da aidat sorununu çözmeyi hedefliyoruz, işletme giderlerini düşürüp, firmaların aidata verecekleri miktarı kâra çevirmeleri amacımız.

Ünal Köken Kandıra Çarşı Mahallesi’ndeki restorasyon çalışmalarını inceledi!

Ünal Köken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çarşı Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Köken, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak restore edilen bölgeleri tekrar halkın hizmetine kazandırmayı istediklerini dile getirdi.

Efe Bezci: Ofis konumlanmaları sayesinde sektörler birbirleriyle kolay iletişim kuruyor!

Çalışma performansını arttırmaya yönelik detaylarla zenginleşen ofislerin değeri her geçen gün artıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, doğru ofis konumlanmaları sayesinde sektörlerin birbirleriyle kolay iletişim kurduğunu belirtti.

Ramazan Özünal: Kocaeli örnek ve model bir il!

Ankara’dan gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal; Kocaeli bize göre örnek ve model bir il konumunda, birlikte önemli hizmetleri yönetmeye devam edeceğiz, dedi.

Ünal Köken: Suyu dikkatli kullanın!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında barajı ziyaret eden öğrencilerden suyu dikkatli kullanmalarını istedi..

Ramazan Özünal: Kocaeli örnek ve model bir kent!

Ankara’dan gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ı makamında ziyaret etti. Özünal: "Kocaeli örnek ve model bir kent" dedi

Fatih Han Ünal, Ordu Çevre Yolu inşaatını inceledi!

Ak Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Türkiye’nin en uzun tünellerine sahip olan ve Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak olan Ordu Çevre Yolu’nun bitim noktasında proje değişikliğine gidildiğini söyledi.

İrfan Önal: Rus ve Alman turistler Türkiye'nin gözbebeği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Önal, Türkiye'ye, Antalya'ya gelmenin, Türkiye'de tatil yapmanın Ruslar için bir fenomen olduğunu ve Alman pazarının ise en sağlam pazarımız olduğunu açıkladı

Efe Ünal Haberi

Efe Ünal

CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi, Efe Ünal ve Yasemin Akgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı'nda kuruldu.


CFD Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Şirketin ana faaliyet konusu ; her türlü konut, sanayi,otel, alışveriş merkezi, hastane, eğitim alanları gibi  her türlü yapılarda danışmanlık,mühendislik müşavirlik hizmetleri ile plan proje ve etüd çalışmalarını yapmak, CFD analizleri yapmak ve yaptırmak.Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak.Köprü, tünel, demir yolları, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb gibi ulaştırma projelerine yönelik ,müşavirlik,mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak,yaptırmak.Su, kanalizasyon ve drenaj projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak.Sanayi ve imalat projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapmak.Kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer,...