18 / 05 / 2024

Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Özkılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Suretler İnşaat Lojistik Enerji Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suretler İnşaat Lojistik Enerji Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yaman tarafından kuruldu.

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar Ahi tarafından kuruldu. 

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Pekşen tarafından kuruldu.

Gayrat Grup İnşaat Kağıt Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gayrat Grup İnşaat Kağıt Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyitnur Azyzov tarafından kuruldu. 

Tunçlar Grup İnşaat Temizlik Maddeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Grup İnşaat Temizlik Maddeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Tunç tarafından kuruldu.

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Serhat Keçeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Diyar Temizlik Maddeleri Tekstil İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Temizlik Maddeleri Tekstil İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eymen Keskin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mirmirza Yapı İnşaat Mantolama Metal Temizlik Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirmirza Yapı İnşaat Mantolama Metal Temizlik Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erol Ersin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz İnşaat Elektirik İhtiyaç Maddeleri Temizlik Gıda Akaryakıt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İnşaat Elektirik İhtiyaç Maddeleri Temizlik Gıda Akaryakıt Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şahin Deniz, Remzi Deniz imzasıyla kuruldu.

Dorabey İnşaat Temizlik Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorabey İnşaat Temizlik Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yıldırım tarafından 15 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

İzol Hafriyat Nakliyat ve Temizlik Maddeleri Toptan Satış Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzol Hafriyat Nakliyat ve Temizlik Maddeleri Toptan Satış Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Cevher Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

İşte evinizin havasını temizleyecek bitkiler!

Evinizin içindeki havanın dışarıdan daha kirli olabileceğini biliyor muydunuz? Oda spreyleri, ağır çözücü temizlik maddeleri, vinil yer döşemeleri gibi toksik kimyasallar içeren ürünler evinizdeki havayı kirletir.

Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tufan Özkılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.


Efe34 Temizlik Maddeleri Orman Ürünleri İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEMİZLİK HİZMETLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. b. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak. c. Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların,...