18 / 05 / 2024

Efekan Tekstil hakan çakmak

Efekan Tekstil hakan çakmak

Dünya markası olmak için çalışmalarını yürüten Efekan Tekstil, yeni mağazalarını Paris'te açacak...

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilal Gençay ve Hakan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan    Sertoğlu ve Ünal Gökcegöz tarafından kuruldu.

Kayapınarlı İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Plastik Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayapınarlı İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Plastik Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Nejat Hakan Tuğcu tarafından kuruldu.

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gemiksiz tarafından kuruldu.

Ersan Erdem İnşaat Nakliye Reklam Organizasyon Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Erdem İnşaat Nakliye Reklam Organizasyon Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hakan 40 bin TL sermaye ile bugün Sedef tarafından kuruldu. 

Pelinwood İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelinwood İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Hakan Düzgören imzasıyla kuruldu.

Mağma Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mağma Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Bayhan ve Ömer Gökhan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Güngören, M.Çakmak Mahallesi, Soğanlı Caddesi'nde kuruldu

Çoruh Grup İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çoruh Grup İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuz Çoruh Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Çoruh Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Ümraniye'de kuruldu.

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.

Esre Yapı İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esre Yapı İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Hacıismailoğlu tarafından 300 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Zeytinburnu, Telsiz Mahallesi'nde kuruldu.

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi, Hakan Zan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 12 Kasım tarihinde kuruldu.

Efekan Tekstil hakan çakmak Haberi

Efekan Tekstil hakan çakmak
İlk mağazasını Merter'de açan Efekan Tekstil 'in sahibi Hakan Çakmak, 2015 yılına kadar 50 mağazaya ulaşmak istediklerini belirtti. Hakan Çakmak, mağazalarına yenilerini eklerken ilk durağının Paris olacağını sözlerine...