06 / 05 / 2024

Efekta Mimarlık hastane projeleri

Efekta Mimarlık hastane projeleri

Efekta Mimarlık yurtdışı projelerinin yanı sıra Türkiye'de hastane, müze ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. Firma bu aralar kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.

Ergün Mimarlık çevre dostu projelere imza atıyor!

Ergün Mimarlık, 1995 yılında kurulduğu günden itibaren farklı ölçeklerde konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, sosyal ve kültürel tesisler gibi geniş bir yelpazede  hizmet veriyor. 

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerine odaklandı!

Efekta Mimarlık yurtdışı projelerinin yanı sıra Türkiye'de hastane, müze ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. Firma bu aralar kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

İzmir'de dev projelerde Epig Mimarlık'ın imzası var!

İZMIR'de yüksek katlı yapılardan hastane ve üniversitelere kadar pek çok pıestıjli inşaat projesinin yaratıcısı Mimar Semiha Güneş, sahip olduğu şirketi Epig Mimarlık bünyesindeki işlerle sessiz sedasız sayısız başarıya imza atıyor.

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi, örnek proje olarak Paris’teydi!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, “en iyi uygulama”lardan biri olarak Paris’te uluslararası platformda tanıtıldı.

Has Mimarlık’ın imzasını taşıyan Anadolu Sağlık Merkezi örnek proje seçildi!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, en iyi uygulamalardan biri olarak uluslararası platformda tanıtılacak.

Has ve Ertunga Mimarlık hastane projeleriyle yurtdışına açılıyor!

Türkiye sağlık alanında bölgede önemli bir merkez haline gelince, Türk mimarları da sağlık projeleriyle yurtdışına açılma fırsatı buldu. Has ve Ertunga Mimarlık yurtdışında çok sayıda hastane projesinin tasarımlarını üstlenmeye başladı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman'ı ağırlıyor

Efekta Mimarlık hastane projeleri Haberi

Efekta Mimarlık hastane projeleri

Türkiye'de ve dünyada her alanda olduğu gibi mimari alanda da uzmanlaşma söz konusu. 15 yıldan bu yana mimari çalışmalar yürüten Efekta Mimarlık da yurtdışı projelerinin yanı sıra Türkiye'de hastane, müze ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. 


Yüksek mimar Kayhan Çakanel tarafından 2002 yalında kumlan Efekta Mimarlık, Baku den Fikirtepe'ye kadar birçok kentsel dönüşüm projesine imza attı. Denizli Oto Çenter, Denizli İhracatçılar Birliği binası, Konya Müzesi gibi çeşitli ölçeklerde yüzlerce projeyi hayata geçirdi. Sosyal sorumluluk bilinciyle müze projelerine de imza atan Çakanel ile projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk: 


Şimdiye kadar ürettiğiniz projeler ile devam eden projelerinizden bahseder misiniz? 


Fikirtepe'de 6 farklı adada 2 adası ofis ve ticari kompleksten oluşan yaklaşık 1 milyon m2'lik projeyi, Konya'da Mevlana Kültür Vadisi kentsel dönüşüm projelerini tamamladık. Şu anda...