29 / 04 / 2024

efeler Eğitim Kampüsü

efeler Eğitim Kampüsü

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Aydın'ın Efeler İlçesi Çeştepe Mahallesi'nde yapacağı Eğitim Kampüsü'nün imar planı değişikliğine, "tadilen onay" verdi.

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel kadro dağılımı belli oldu! Son Başvuru 30 Mart 2023!

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı yapacak. İlana son başvuru tarihi 30 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel ilanı yayınladı! Sözleşmeli personel alım hangi tarihte olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuruların ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları henüz açıklanmadı. Fakat diğer detaylar belli oldu.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Tosyalı Holding'ten Kilis’e yeni eğitim kampüsü!

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

efeler Eğitim Kampüsü Haberi

efeler Eğitim Kampüsü

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıyı, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu yönetti. 30 gündem maddeli toplantıda, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Efeler İlçesi Çeştepe Mahallesi'nde 162 dönüm arazi üzerinde kuracağı Eğitim Kampüsü'ne ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi de görüşüldü. 


İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri, teklife, Aydem'den aldığı görüş doğrultusunda "Kampüs arazisi üzerinden geçen enerji hattının, deplase işlemi(yer değişikliği) tamamlanmadan inşaat ruhsatı verilemez" plan notu ilavesi ile "tadilen onayı" oybirliğiyle uygun gördü. Komisyonun hazırladığı rapor okunduktan sonra söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Necmettin Esenlik, "Enerji nakil hattı ile ilgili tadilen onay yaptık. Hattın deplasesi yapıldıktan sonra, inşat ruhsatı verilsin diye. Komisyon olarak, çok içimize sinen bir yer olmadığını açıkça söyleyebilirim" dedi. 


Enerji nakil...