29 / 04 / 2024

Efendioğlu Mermer cnr ımob

Efendioğlu Mermer cnr ımob

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efd Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğ Efendioğlu tarafından kuruldu.

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Efendioğlu ve Ulvi Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

Vega Dekorasyon Mermer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Dekorasyon Mermer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinleroğlu tarafından kuruldu.

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Besim Ökten   ve Selim Çakar ortaklığında kuruldu. 

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

Efendioğlu Mermer cnr ımob Haberi

Efendioğlu Mermer cnr ımob

Mobilya dünyasının önemli etkinliklerinden CNR IMOB Fuarı 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Fuarda sektörün öncüleri bir araya geldi. 

Fuara katılan tek mermer markası olan Efendioğlu Mermer, inovatif ürünleri ve dekoratif aksesuarlarıyla yerli ve yabancı katılımcıların beğenisine sunuldu. Binin üzerinde ziyaretçiyle stantta buluşan Efendioğlu Mermer, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

İki kişinin kaldırabileceği hafiflikte ve dört kişiyi taşıyabilecek dayanıklılıktaki masalar, renk ve ayak çeşitliliğiyle dikkatleri çekti. “Mermerin Efendisi” sloganıyla tanıtım yapan marka; mobilya ve dekoratif mermer aksesuar koleksiyonları ile Efendioğlu Design çatısı altında hizmet...