28 / 04 / 2024

Ege Grup MAİDAN projesi adres bilgileri

Ege Grup MAİDAN projesi adres bilgileri

Ege Grup'un Eskişehir Yolu Bilkent Kavşağı'nda hayata geçirmeyi planladığı karma projesi MAIDAN projesinde görüş ve önerileri almak için anket düzenledi. Anket, ''Siz isteyin, biz hayata geçirelim'' felsefesiyle hayata geçirildi.

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Sima Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nefın Damlakhı tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mouaffak Al Sabbagh tarfından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Efzail Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Alperay Kocabaşoğlu tarafından kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Meteorolojiden yoğun yağış uyarısı!

Marmara'nın doğusundan Batı Karadeniz'e, İç Ege ve İç Anadolu'dan Batı Akdeniz'e ve Adana'ya kadar geniş bir bölgede kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Ege Grup MAİDAN projesi adres bilgileri Haberi

Ege Grup MAİDAN projesi adres bilgileri


Ege Grup'un Eskişehir Yolu Bilkent Kavşağı'nda hayata geçirmeyi planladığı karma projesi MAIDAN projesinde görüş ve önerileri almak için anket...