28 / 04 / 2024

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Habertürk Egeli Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında imar yetkisinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlanmasını ele aldı. İşte Hüseyin Aslan'ın o yazısı..

İzmir'de kentsel dönüşümden önce, zihniyette dönüşüm şart!

Aslan, üniversite tarafından yapılan araştırmaya göre, kentsel dönüşümde gerekli adımların atılmaması durumunda önümüzdeki 10 yıl içinde yaşanacak bir felaketin yaşanması halinde ortaya çıkacak hasarın 30 milyar doları bulacağını hatırlattı.

Hüseyin Aslan: İnşaat sektörü son yıllarda durgunluğa girdi!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü inşaat, 300 farklı alt sektörü destekleyen özelliğiyle toplam istihdam içinde iş yaratma bakımından yine öncü olma özelliğini sürdürüyor.

Hüseyin Aslan: İnşaat sektörü geriliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk ekonomisinin amiral gemisinin su aldığını belirterek “İnşaat sektörü git gide geriliyor. Bu azalış, inşaat ve istihdam açısından kötüye gidişi gösteriyor. Bir an önce önlem alınması gerekiyor”

Hüseyin Aslan'dan aylık 300 liraya konut çözümü!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye’de hem hiç evi olmayanlara ayda 300 lira ile 150 bin konut yapılabileceğini hem de sektörün hareketlendirilerek mimardan mühendise, teknisyenden işçiye birçok alanda işsizliğe çözüm üretilebileceğini söyledi.

Hüseyin Aslan: Çantacı firmalar gözünü İzmir'e dikti!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm kapsamındaki ilçelerden pay almak için İstanbul'da ortaya çıkan ve "çantacı" olarak adlandırılan firmaların, şimdi de gözünü İzmir'e diktiğini söyledi.

İzmir'de bir metrekare arsa kalmadı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 15 yıldır İzmir'de imar planı yapılmaması nedeniyle proje gerçekleştirilecek alan bulamadıklarını söyledi. Aslan, İzmir'in planlarının yeniden masaya yatırılması gerektiğini söyledi

Hüseyin Aslan'ın babası Mehmet Aslan vefat etti!

DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı ve Ege - Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın 88 yaşındaki babası Mehmet Aslan tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi

Ege-Koop'un Menemen'deki arsaları büyük ilgi gördü!

İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla göz kamaştıran Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsalar büyük ilgi gördü.

Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nda 5 bin TL peşinatla!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop 25. Yıl Konutları ile, Ege Üniversitesi öğretim üyeleri ve çalışanları başta olmak üzere ortakları en uygun fiyatlarla ev sahibi yapacaklarını söyledi

AVM'lerde ucuz sat kiradan düş dönemi başlıyor!

Alışveriş merkezlerinde yeni bir dönem başlıyor, ucuz sat kiradan düş...

Ege-Koop'ta girişimci 6 ay kira ödemeyecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yatırımcı firmaların ilk 6 ay kira ödemeyecekleri müjdesini verdi

Ege-Koop AVM, Ekim'de açılacak!

Ege-Koop Alışveriş Merkezi, İzmir´in Torbalı ilçesinde, Ekim ayında hizmete girecek

Ege Koop, Ege'ye açılma kararı aldı

Kooperatifçilikte ve inşaat sektöründe bir başarı öyküsü olan Ege-Koop, hizmet alanını genişletti

Ege-Koop ile Ege Bölgesi kabuğunu kıracak

Ege-Koop, Ege Bölgesi'ndeki illerde yeni kentler kurmaya hazırlanıyor

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

'Ev almak zorlaşıyor, konut üretim seferberliği başlatılmalı'!

Türkiye’nin 3. büyük kenti İzmir’de kooperatifler aracılığıyla 150 bin kişinin barınma sorununa çözüm getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev almanın zorlaştığını ve konut üretim seferberliğinin başlatılması gerektiğini belirtti.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir market açıklaması: Yeni yasal zorunluluklar getirilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçebilmek için zincir marketlere birtakım yasal zorunlulukların getirilmesini talep etti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan kentsel dönüşüm açıklaması: ‘Ranta izin vermeyeceğiz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kentsel Dönüşüm Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, kentsel dönüşümde ranta geçip vermeyeceklerini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Türk-İş Genel Başkanı vergi adaletsizliğinden yakındı! Herkes kazancına göre vergisini ödemeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışanlara uygulanan vergi sisteminde adaletsizlikler var. Çözüm basit; çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınsın. Yapılacak düzenlemelerle ücretli çalışanlar üzerindeki vergi yükü hafifletilmeli" şeklinde konuştu.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

TEİS Genel Başkanı: Yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal oldu!

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaç fiyatlandırmasında dikkate alınan avro kurunun piyasadaki gerçek kur seviyesine yükseltilmesini talep etti ve “Avro kuru nedeniyle yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal gibi görünüyor" dedi.

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan Haberi

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan

"İmarda şehir cinayetleri" sözü; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye ait. Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki; resmi rakamlara göre 17 bin 480 kişinin can verdiği, 23 bin 78 kişinin yaralandığı ve 600 bin vatandaşın da evsiz kaldığı 17 Ağustos depremin 17. yıldönümünde, yaptığı açıklamada, "kentsel dönüşüın"de inşaat yoğunluğu artırılarak yapılan binalar için "şehir cinayetleri" ifadesini kullandı. 


3 dönem arka arkaya, gece kondu ve kaçak yapılaşmanın hiç olmadığı, Türkiye'nin örnek kentlerinden biri olan Kayseri'de Belediye Başkanlığı yapan Özhaseki; kentsel dönüşüm konusunda da, lafı eğip bükmeden, gerçeği gizleme çabasına girmeden "Ver müteahhide iki misli yoğunlukla dönüşsün... İnsanlar rant peşinde. Verilen yoğunluk artışlarıyla şehirlerde adeta cinayet işleniyor"dedi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'nin bugün, cesaretle dile getirdiği gerçeği bizim yıllardır Ege-Koop olarak anlatmak için dilimizde...