01 / 05 / 2024

Ege-Koop izmir projesi

Ege-Koop izmir projesi

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Ege Yapı Ispartakule projesi nerede?

Ege Yapı Ispartakule projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Ispartakule projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ege Yapı Ispartakule projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Ispartakule projesi için ön talep topluyor.

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ege-Koop izmir projesi Haberi

Ege-Koop izmir projesi

Ege-Koop (S.S.Egekent Konut Üretim Yapı Kooperatifleri Birliği),İzmir'in Çiğli ve Manisa'nın Turgutlu ilçelerinde yeni proje inşa edecek. 


Çiğli'deki projenin yapımına önümüzdeki günlerde başlayacağının bilgisini veren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 9 bin 810 metrekare alanda 129 daire yapılacağını belirtti. 


Aslan, konut projeleri ile ilgili olarak, "Çiğli'de, 145 ve 168 metrekare arasındaki 3+1,121 metrekarelik 2+1 daire tiplerinden oluşan konutların maliyetleri 267 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiyor. Manisa Turgutlu'da ise 6 bin 582 metrekare parsel alanında 3+1 ve 2+1 toplam 150 daireden oluşan konutların fiyatları 260 bin TL'den başlayıp 420 bin TL'ye kadar çıkıyor" diye konuştu. 


"Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" 


Hüseyin Aslan, İzmir'in çeşitli bölgelerinde arsa arayışlarının sürdüğünü dile getirdi. İzmir'in nüfusuyla birlikte konut ihtiyacının da arttığına işaret eden...