18 / 05 / 2024

Ege kültürü nasıl

Ege kültürü nasıl

Dışişleri Bakanlığı Yunus Emre Kültür Merkezi’ nin organizasyonuyla İzmir Kalkınma Ajansı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı' nın katılımıyla Japonya'nın Başkenti Tokyo'da, "Ege Tanıtım Günleri" düzenlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Bingöl Yayladere’de hayata geçirdiği Yayladere Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin kardeş belediyelerle işbirliği çerçevesinde Bingöl Yayladere’de inşa ettiği Yayladere Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışı 16 Eylül'de yapıacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak...

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Çayırhan Kültür Merkezi açılışa hazır!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 senedir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi'ni açılışa hazır hale getirdi.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi 1 yılda tamamlanacak!l

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşa edilen İlimtepe Kültür Merkezi'nde çalışamalar hızla devam ediyor. Merkezin, 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Bingöl Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de itiraz!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahibi olan Mehmet Ertuğrul, sözleşmenin kendilerini tatmin etmediğini söyleyerek projeye itiraz etti.

Düzce Kaynaşlı Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Düzce Kaynaşlı'da önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi için çalışmalar başladı. Merkezin temelinin yakında atılması bekleniyor.

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

Ege kültürü nasıl Haberi

Ege kültürü nasıl

İzmir Kalkınma Ajansından (İZKA) yapılan açıklamaya göre, İzmir ve Ege bölgesinin kültürel ve turistik değerlerinden ticaret ve yatırım olanaklarına kadar geniş bir yelpazede Japonya’da tanıtmak amacıyla Tokyo'da düzenlenen "Ege Tanıtım Günleri" yoğun ilgi gördü. 


Japonya’daki üst düzey protokol üyeleri, medya, iş dünyası, turizm sektörü temsilcileri ile akademik çevreden oluşan yaklaşık 250 kişinin katıldığı resepsiyonla açılan etkinlikte, Ege'nin kültürel değerlerini Japon katılımcılara yakından tanıtmak amacıyla Tire’den getirilen keçe, Yenipazar’dan getirilen 8 köşeli kasket, Söke’den getirilen körüklü çizme ile dokuma ve iğne oyası ustalarının sergiledikleri ürünler misafirlerin ilgisini çekti.


Türk aşçı Mustafa Buğday'ın hazırladığı Ege Mutfağı'na özgü yiyeceklerden ikram edilen etkinlik, Disney Maihama Hotel’de iki gün...