19 / 05 / 2024

ege perla hasılat

ege perla hasılat

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 70 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ege Perla projesinin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 345 milyon 595 bin TL olarak belirlendi.

Ege Perla'ya Sign of the City Awards'tan 2 ödül!

İş GYO imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Ege Perla, Sign of City Awards'da iki yeni ödül daha kazandı. 

Ege Perla AVM açıldı!

İş GYO imzası ile İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ege Perla Alışveriş Merkezi (AVM) dün hizmete açıldı.

Ege Perla AVM bugün kapılarını açıyor!

İzmir Körfezi'nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla alışveriş merkezi, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Ege Perla AVM yarın açılıyor!

490 milyon liralık yatırımla İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle yaşama geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi yarın açılıyor. Merkez, yılda 6.5 milyon kişiyi ağırlamayı hedefliyor

Ege Perla AVM 6 Eylül'de açılıyor!

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş GYO güvencesiyle keyifli bir yaşam alanı sunan Ege Perla alışveriş merkezi, 6 Eylül’de açılıyor...

Müteahhitle yapılan hasılat ortaklığı nedir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Müteahhitle yapılan hasılat ortaklığı nedir? Yararları zararları var mıdır?'' sorusunu yanıtladı.

İş GYO Ege Perla'nın değerleme raporunu yayınladı!

İş GYO Konak Mersinli Mahallesin'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ’nin satış hasılatı yüzde 29 geriledi!

Türkiye’nin en büyük konut üreticisi olan TOKİ’nin satış hasılatı yüzde 29 geriledi, taşınmaz stokları yüzde 31 arttı, kârı yüzde 23 azaldı. Kurumun elinde satılmayı bekleyen 150 bin ev var

Ege Perla 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli Mahallesi'nde inşa edilen Ege Perla projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut'tan 9 ayda 4 milyar liralık hasılat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, bu yılın ocak-eylül döneminde 5 bin 833 bağımsız bölüm satışı karşılığında 4 milyar 171 milyon lira hasılat elde etti.

İş GYO, Ege Perla AVM kapasite artış ÇED toplantısı 22 Kasım'da!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından; İzmir Konak ilçesi Mersinli Mahallesi'nde Ege Perla AVM kapasite artış projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Nidapark Kayaşehir'de 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor!

Tahincioğlu, İstanbul Kayabaşı'ndaki 'Nidapark Kayaşehir' projesinde satışlara başladı. Konut, ofis ve AVM içindeki mağazalarıyla birlikte toplam 1.233 bağımsız bölüme yer verilecek projeden 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor.

Ege Perla'nın kiralama işlemleri Platin Emlak tarafından yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ege Perla Projesi kiralama işlemleri yayınlandı.

ege perla hasılat Haberi

ege perla hasılat


İş GYO'nun İzmir Konak'ta hayata geçirdiği Ege Perla projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılacak. 170 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ege Perla projesinin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 345 milyon 595 bin TL olarak belirlendi.


18 bin 392 metrekare arsa üzerinde yükselen Ege Perla projesi konut, ofis ve AVM alanlarından oluşuyor. Ege Perla projesinde 1+1 dairelerden 5+1 penthouse daire tiplerine kadar seçenekler sunuluyor.


İzmir Ege Perla projesinde bloklar 29 ve 46 katlı olarak tasarlandı. Toplam inşaat alanı 124 bin 562 metrekare olan Ege Perla projesinde 111 daire ve 65 ofis bulunuyor. Projede daireler 83 - 284 metrekare, ofisler 93 - 128 metrekare arasında değişiyor.



Telefon: 444 74 96 

Web Adresi: www.egeperla.com.tr

Gülcihan...