05 / 05 / 2024

Ege sahilleri bayram turizmi

Ege sahilleri bayram turizmi

Çeşme, Foça, Bodrum, Kuşadası, Didim ve Seferihisar'a gelenlerin çokluğu, esnafın ve turizmcinin yüzünü güldürdü. Tablo, ekonominin ne kadar iyi durumda olduğunu bir kez daha ortaya koydu

Ağaoğlu'ndan oğluna bayram sürprizi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 9 günlük Bayram tatilinde soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı...

Bekir Bayram Boya Ekipmanları Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Bayram Boya Ekipmanları Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Ege tarafından kuruldu. 

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

Ege Park Balçova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Ege Park Balçova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Balçova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Ege Park Balçova Kurban bayramı çalışma saatleri...

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Ege Park Mavişehir Kurban bayramı çalışma saatleri...

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Ege Park Balçova Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Ege Park Balçova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Balçova Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Balçova AVM bayramda kaça kadar açık?

Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Ege turizmine bayram dopingi!

Ege turizmine bayram dopingi yaşanıyor. Beş günlük Kurban Bayramı tatili, turizmcilere yaradı. Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Datça’da doluluk oranı yüzde 70’e ulaştı. Temmuz sonunda umudu kesen esnaf sevinçli.

Ege sahilleri turistlere kaldı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Aydın'da okulların açılmasının ardından sahiller turistlere hizmet vermeye başladı.Kuşadası ve Didim'de, yerli tatilcilerin çekilmesiyle sahillerde sadece yabancı turistlere rastlanılıyor.

Marmaris'te bayram devam ediyor!

Marmaris, bayram tatilinde yerli turist akınına uğradı, ilçede yoğunluk bayram tatilini uzatanlar nedeniyle devam ediyor. Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı konu il ilgili açıklama yaptı.

Ayvalık'ın nüfusu bayram tatilinde 60 binden 500 bine çıktı!

Kış nüfusu 60 bin civarında olan ve ramazan ayını sakin geçiren Kuzey Ege'nin turizm merkezi Ayvalık ilçesi, Ramazan Bayramı ile başlayan turist akınının ardından bugünlerde 500 bin kişiyi konuk ediyor.

Ege sahillerinde bayram bereketi yaşandı!

Ege sahillerinden bayram bereketi yaşandı. Bayram tatilini Ege sahillerinde geçiren vatandaşlar, plajlara adeta akın etti. Vatandaşlar, Kumburnu ve Belcekız plajlarında denize girmek için araçlarıyla mahallenin girişinde kuyruk oluşturdu.

Ege sahilleri bayram turizmi Haberi

Ege sahilleri bayram turizmi

RAMAZAN ayı nedeniyle boş kalan oteller, 5 günlük bayram tatilinde doldu. Otellerde bir yatak bile boş kalmazken, oda bulamayanlar ya araçlarında konaklıyor ya da günü birlik tatil yapıyor. Vatandaş, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Ege sahillerindeki doluluk, otelcileri sevindiriyor. 


ÇEŞME'NİN ALTIN SEZONU 


TURSAB Ege Bölgesel Yürütme Başkanı Rıza Gençay, turizmde son yılların en yüksek patlamasının yaşandığını bildirdi. Gençay, "Çeşme altın sezonunu yaşıyor. Didim, Gümüldür ve Sığacık da doldu. Bu bayram, turizmcilerin yüzünü güldürdü. Ağustos, çok renkli geçecek" dedi.


Sabah...