09 / 05 / 2024

ege soley yılbaşı süsleri

ege soley yılbaşı süsleri

Yeni yıla girerken mekanlara renk ve doku katmakta usta Ege Soley'le yılbaşı süsleri yapımının tüm inceliklerini öğrenmek adına sizleri Ormanada tanıtım ofisine bekliyor...

Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı?

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı? Ege Park Mavişehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Mavişehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ege Park Balçova yılbaşında açık mı?

Ege Park Balçova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Balçova yılbaşında açık mı? Ege Park Balçova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Balçova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Sinpaş GYO'nun Çankaya projesi Ege konseptiyle yükselecek!

Toplamda 900 bağımsız birimin yer alacağı projede ön talepler toplanıyor. Ege konseptiyle yükselecek Sinpaş GYO'nun Çankaya projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Yılbaşı tatilinde AVM'lerde yoğunluk yaşandı!

Yılbaşı tatili, cuma günü eğitime ara verilmesi ve hafta sonu ile 4 günlük tatili fırsat bilen çocuklar, eğlence merkezlerine akın etti. Alışveriş merkezlerinde çocuklara yönelik eğlence imkanı sunan mekanlarda, yoğunluk yaşanıyor.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Urankent'te yılbaşı mangal partisi düzenlenecek!

Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak...

İETT'den yılbaşı için 16 hatta 122 ek sefer!

İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli şekilde evlerine ulaşması için kentin merkezi noktalarında ek sefer uygulaması yapacak.İETT'den yapılan açıklamaya göre, kentin farklı notlarındaki 16 hatta 122 ek seferle hizmet verilecek.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

ege soley yılbaşı süsleri Haberi

ege soley yılbaşı süsleri

Ege Soley yılbaşı süslerinin inceliklerini Zekeriyaköy Ormanada tanıtım ofisinde gösteriyor. 8 Aralık 2012 Cumartesi  11:00-13:30 ile 14:30-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte her atölyenin kontenjanı 15 kişi ile sınırlı.


Detaylı bilgi için;


(0212) 201 59 30