13 / 05 / 2024

ege şubesi tügiad bayraklı

ege şubesi tügiad bayraklı

Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, amaçlarının İzmir'in bölgemizin gelişimi ve refahının artması olduğunu söyledi..

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ege Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şile'de Mahide Arslan tarafından kuruldu.

TÜGİAD'dan 'gayrimenkuller online olarak satılsın' önerisi!

TÜGİAD'ın basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, Koronavirüs (Kovid-19) pandemisinde alınan tedbirlerle ilgili ek ilave paket çağrısı yapıldı. 

Evora İzmir’e değer kattı!

Evora İzmir projesi, Yeni Asır’ın düzenlediği 'EGE YİİT ÖDÜLLERİ'nin 'İzmir'e değer katanlar' kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Projenin ödülünü Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım aldı...

Ege Yapı konut kampanyasına 3 projeyle destek veriyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında gösterilen Ege Yapı, “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına 3 projeyle destek verdiğini açıkladı. 

Ege Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Turgut Işık tarafından kuruldu. 

Sütaş'tan İzmir Tire'ye 80 milyon dolarlık tesis!

Sütaş Ege Sütçülük Projesi Tire Entegre Tesisleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı.

Ege Yapı’dan TL'ye destek!

Ege Yapı, Türk Lirasının değer kazanması adına başlatılan kampanyaya etkin bir şekilde destek olacağını açıkladı. Ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği ödüller ile adından söz ettiren Ege Yapı’nın projelerinde ünitelerin satışları TL üzerinden gerçekleşiyor.

Kuşadası'na iki yeni park!

Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor.

Rahmi Çuhacı TÜGİAD'dan Aralık'ta ayrılacak!

Rahmi Çuhacı TÜGİAD hakkında, "Bu güzide kurulun başkanı olmadan önce yardımcıydım. Mart 2015'te devraldığım bu görevi bu Aralık'ta yaş sınırından dolayı bırakacağım" dedi.

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Batmanlı emeklilere 2 bin konut geliyor!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi (Tüm Emek Der) Başkanı A.Kadir Atalay Batman il temsilciliğinden şube başkanlığına geçtiklerini belirterek, önümüzdeki günlerde 2 bin konut yapımı için harekete geçeceklerini belirtti.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

ege şubesi tügiad bayraklı Haberi

ege şubesi tügiad bayraklı

Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı Tower'daki bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Açılış nedeniyle TÜGİAD'ın Ankara, Bursa ve Çukurova başkanları ile diğer bölgelerdeki TÜGİAD üyeleri İzmir'de bir araya gelecek. Aynı gün TÜGİAD'ın eski Başkanları'ndan Akfen Holding ve TAVın Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Alan, İzmir iş dünyasına ve gençlere seslenecek. 


Akın gelecek 


İzmirli gazetecilerle önceki akşam bir araya gelen TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, İzmir ve Türkiye için doğru olan şeylerin peşinde koşacaklarını belirtti. Turan, pazartesi günü Bayraklı Tower içindeki şube bürosunu açacaklarını, ardından da diğer bölgelerdeki TÜGİAD üyelerinin katılımı ile İzmir Hilton Oteli'nde dernek koordinasyon toplantısını yapacaklarım söyledi. Aynı günün akşamı Akfen Holding ve TAV Yönetim Kurulu Başkan Akın'ın TÜGİAD Ege'nin konuğu olarak İzmir Hilton Oteli'nde bir...