06 / 05 / 2024

ege turistik işltmeler birliği raporu

ege turistik işltmeler birliği raporu

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) yeni rapor yayınladı. Raporda yatırımcı portföyünden sağlanacak olan yatak kapasitesinin 3 sene içerisinde 5 binin üzerine çıkacağı belirtildi.

Yasak Turistik İşletmeler Otelcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yasak Turistik İşletmeler Otelcilik İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Kerbella Yasak tarafından kuruldu.

Vurallar Turistik İşletmeler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Vurallar Turistik İşletmeler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi Şile'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Vural ve Deniz Vural ortaklığında kuruldu.

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

İzmir'deki büyük kentsel dönüşüm için kredi hazır!

Anıl Talat Eryontuk, Cumhuriyet'in Ege'si için kentsel dönüşüme ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Fava Turistik İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fava Turistik İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kerim Paker tarafından kuruldu.

Oteller Körfez sermayelerinin olabilir!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, turizm sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İş GYO, Ege Perla için Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş GYO, şirket portföyünde yer alan Ege Perla Kompleksine ilişkin hukuki hizmetler konusunda Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ciğer tarafından kuruldu... 

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 97 bin 220 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Diler Erdoğan Arslan ve Öktem Arslan ortaklığında kuruldu.

Ege Üniversitesi için Yerleşke Master Planı hazırlanıyor!

Ege Üniversitesi için, "Yerleşke Master Planı" hazırlanmaya başlandı. Ege Üniversitesi Kampüs Master Planı ile ilgili üniversiteden açıklama yapıldı. 

Batı Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu. 

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tekin tarafından kuruldu. 

ege turistik işltmeler birliği raporu Haberi

ege turistik işltmeler birliği raporu

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Ar-Ge Birimi çalışmalarıyla oluşturulan 'ETİK Exclusive Yönetim Raporlan' 8'inci sayısı yayımlandı. Raporda yatırımcı portföyünden sağlanacak olan yatak kapasitesinin 3 sene içerisinde 5 binin üzerine çıkacağı belirtildi. 


Daha önceki ETİK yönetim raporlannda, turizm sektörünün yeni bir tesis projesi için 1,5 milyar dolar yatırım teşvik belgesi gönderildiğini ve turizme verilecek teşvik primlerinin 4'te 3'ünün İzmir'e yapılacağının duyurulması üzerine bir gelişme de yatırım alanında gerçekleşti. ETİK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Şahbaz, 'Turizm yatırımcısı, inşaat ve gayrimenkul planları yapan ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren 8 grup ve 12 otel, yatırımlarını 2017 yılı sonuna kadar tamamlamış olacak. Aynı zamanda yatırımlar, İzmir'in Bayraklı, Konak merkez ile Özdere, Gümüldür ve Alaçatı'da yoğunlaşacak. Yeni yatırımların Hilton'dan Greenpark zincirine kadar uzanan...