05 / 05 / 2024

ege yakası basın lansmanı

ege yakası basın lansmanı

Geliştirdiği özgün ve yenilikçi projelerle konut sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, butik markası Eviya Gayrimenkul’ün yeni projesi ile Ege’yi, İstanbul Anadolu Yakası’ ndan sonra Avrupa’ya taşıyor...

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

MOD Ekspres Konutları Basın Ekspres'te yükselecek!

Mod Ekspres Evleri İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres'te Mod Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje yıl sonuna doğru satışa sunulacak...

Ege Yapı'nın basın toplantısı ertelendi!

Ege Yapı'nın yeni projesini tanıtacağı basın toplantısı 26 Nisan tarihinden 27 Nisan tarihine ertelendi. Toplantıya Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katılacak.

Ege Yapı basın toplantısı ertelendi!

29 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız Ege Yapı’nın yeni projesine ilişkin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Önay Life Residence basın toplantısı 27 Nisan'a ertelendi!

Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba Günü saat 09:30'da Raffles Otel'de gerçekleşecek.

Nurol Park Basın Ekspres satış fiyatları!

Nurol Park Basın Ekspres satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 55 dönüm arsa üzerinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

ege yakası basın lansmanı Haberi

ege yakası basın lansmanı


Geliştirdiği özgün ve yenilikçi projelerle konut sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, butik markası Eviya Gayrimenkul’ün yeni projesi ile Ege’yi, İstanbul Anadolu Yakası’ndan sonra Avrupa’ya taşıyor.


Mimarisinden peyzajına, yeşilinden mavisine, taş dokulu evlerinden lavanta ve biberiye kokularına Ege’nin güzelliklerinden ilham alarak bambaşka bir mimari yorumla geliştirilen EgeYakası, İstanbul Atakent’te kuruluyor.


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer’in ev sahipliğinde yapılacak EgeYakası basın toplantısı 4 Nisan 2014 Cuma günü EgeYakası Satış Ofisi'nde...