28 / 04 / 2024

Ege Yakası sosyal imkanları

Ege Yakası sosyal imkanları

2016 yılının Nisan ayında teslim edilmesi beklenen Ege Yakası projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 525 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi seçeneğinden yararlanılabiliyor.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Ege Yakası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Ege Yakası ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yakası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesinde bulunan Ege Yakası projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yakası Halkalı'da 6 bin 300 TL taksitle!

İstanbul Halkalı'da yer alan Ege Yakası Evleri'nde 6 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor.

Ege Yakası Halkalı güncel fiyat listesi!

378 adet konutun yer aldığı Ege Yakası'nda 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. İşte Ege Yakası Halkalı güncel fiyat listesi...

Ege Yakası Halkalı'da avantajlı ödeme fırsatı!

EgeYakası’nda konutların yüzde 90’ı satıldı. Aralık 2016’da teslimatların yapılacağı projede kalan sınırlı sayıdaki daire için ise çok avantajlı bir ödeme planı hazırlandı.

TOKİ Anadolu Yakası'nda sosyal konut üretecek!

TOKİ Başkanı Turan: "Anadolu Yakası'nda da sosyal konut için yeni alanlar üretiyoruz. Bu yeni alanın nerede olacağını söylemeyeceğim. Yoksa spekülasyon yapılarak fiyatlar artırılıyor" dedi.

TOKİ'den Anadolu Yakası'na sosyal konut!

Murat Kurum, "Anadolu Yakası'nda sosyal konut eksikliği var. Buna ilişkin TOKİ öncülüğünde çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte burada da yerleşim alanı olarak bir yerleşim alanı projelendiriliyor" dedi.

Sinpaş GYO Ege Yakası değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Ege Yakası Projesi'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen açıklama şöyle...

Ege Yapı'dan Doğada İzin Kalsın projesi!

Gayrimenkul sektöründe, insana ve doğaya saygılı projeler gerçekleştirmeyi ilke edinen Ege Yapı, sosyal sorumluluk bilinci doğrultusunda hayata geçirdiği ‘’Doğada İzin Kalsın’’ projesiyle gelecek nesillere ve doğaya eşsiz bir miras bırakıyor.

Ege Yakası sosyal imkanları Haberi

Ege Yakası sosyal imkanları

Ege Yakası kapsamındaki dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 250 metrekare arasında değişim gösteriyor.  


Teslimlerinin 2016 yılının Nisan ayında yapılması hedeflenen Ege Yakası projesi, Eviya Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.


Satışların devam ettiği projede, 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 525 bin TL'den başlıyor.



Ege Yakası projesinin ödeme planı kapsamında banka kredisinden yararlanılabiliyor. Ayrıca projede 48 ay faizsiz taksit yapılıyor.


Ege Yakası fiyat listesi!


2+1 daireler 525 bin 314 TL'den,

3+1 daireler 601 bin 797 TL'den,

4+1 taş evler 999 bin 190 TL'den satışa sunuluyor.


531 adet daire bulunan Ege Yakası projesi İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece-Halkalı'da konumlandırılıyor.


85 bin 240 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Ege Yakası projesinde 531 adet daire yer alıyor.


Projenin sosyal olanakları arasında hayvanat bahçesi, mini arbatarum, 20-25 metrekarelik bahçeler, doğal gölet, gül...