02 / 10 / 2024

Ege Yapı Beyoğlu

Ege Yapı Beyoğlu

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Turizm sektöründen sonra konut sektörünün de eli kulağı iki ülke arasında yaşanan diyaloglarda.Rusya’ya uzatılan ‘Zeytin Dalı’ konut sektörüne de değecek” dedi.

Hamit Demir, Merkez Bankası'nın faiz kararını yorumladı!

MB faiz kararı açıkladı: Faizler 50 puan indirilerek 9.00 seviyesine düştü. Konuyla ilgili olarak Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in görüşü şöyle:

Sektör temsilcileri TÜİK Konut Satış İstatistikleri'ni değerlendirdi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bu yılın şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: “Konut satışlarındaki yükseliş yatırımcının ülkeye güvenini gösteriyor” dedi.

Kentsel dönüşümde 2016 'anjiyo' yılı olacak!

Kentsel dönüşüm, 2016’da hızlanacak. Sürecin tıkandığını belirten sektör temsilcileri, bu yıl ‘anjiyo’ bekliyor. İstanbul’da Yenisahra, Beykoz, Ümraniye öne çıkarken Anadolu da radarda.

2016 yılı inşaat sektörünün umut yılı olacak!

Gayrimenkul sektörü son yıllarda hızlı bir büyüme trendi içinde. İnsanların hayat standardının yükselmesine paralel olarak nitelikli projelere olan talep de her geçen yıl artıyor. İnşaat sektörü de birbiri ardına nitelikli konutlar üretmeye devam ediyor.

Hamit Demir: Konut satışında adım adım rekora gidiyoruz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir: "2015, siyasi belirsizlikler nedeniyle kayıp yılı olmasına rağmen konut satışında adım adım rekora gidiyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Sektör temsilcileri kentsel dönüşümün hızlandırılmasını istiyor!

Yeni hükümetten "kentsel dönüşümün hızlandırılmasını" isteyen gayrimenkul sektörü temsilcileri, bu konuda seferberlik başlatılması gerektiğini belirtiyor. Sektör temsilcileri kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin taleplerini AA muhabirlerine anlattı.

Müteahhitler seçim sonuçlarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Siyasi iktidarla gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uyan: "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi. Hamit Demir ise "Sandıktan, piyasaların beklediği istikrar havasını yaratacak bir sonuç çıktı" ifadelerinde

İnşaat patronlarından seçim değerlendirmesi!

Türkiye’de yaşanan seçim sürecinin ardından sandıktan siyasi istikrarın çıkmasını Sönmez Aydın, Paşa Karadeniz, Hüseyin Erkanlı ve Hamit Demir değerlendirdi.

Hamit Demir: Konut sektörü yoluna emin adımlarla devam ediyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir: "Konut sektörü yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tüm olumsuzluklara rağmen konut satışlarında artış trendinin devam etmesi, ekonomik anlamda gelinen gelişmişlik seviyesinin bir göstergesidir" dedi.

Dolardaki artış konut fiyatlarına zam olarak yansıyabilir!

Dolardaki artışın konut fiyatlarına zam olarak yansıması beklenirken, sektör paydaşları ev almayı planlayan vatandaşları fiyatlar zamlanmadan harekete geçmeye davet etti.

İran'ın piyasalara entegrasyonu ülkemiz için kaçırılmayacak bir fırsat!

İran ambargosunun kalkması tüm dünya ekonomisinde heyecanla beklenen bir karardı. Bölgemizde yaşanan bu gelişme Ülkemiz için büyük bir fırsattır. Ülke olarak yanı başımızdaki bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.

Demir İnşaat yatırım atağına hazırlanıyor!

2015'i yatırım yılı ilan eden Demir İnşaat'ın, bu yıl yurtiçi ve yurtdışındaki projelerine 1 milyar 500 milyon TL yatırım yapacağı öğrenildi.

İnşaat sektörü, Türkiye gündeminin birinci maddesi olacak!

DEMİR İnşaat sektörünün önde gelen ismi Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, düzenlenen basın toplantısı ile inşaat sektörünü ve sektöre yönelik yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediyesi'nden riskli yapılarla ilgili önemli karar!

İstanbul Beyoğlu Belediye Meclisi'nde ilçe genelinde bulunan riskli yapılarla ilgili mevcut imar planlarına eklenmek üzere hazırlanan Plan Notu Teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Tan ve Zeynep Özer ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beyoğlu'nda 31.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 4.1 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Keçecipiri Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu'nda kagir gazino yapım işi ihalesi 17 Nisan'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda Kagir Gazino 25 Yıl Süreli Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama İşi ihale ediliyor..

Ege Yapı Beyoğlu projesine onay!

Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisi Ege Yapı imzası ile projelendiriliyor. Söz konusu alanın imar planı değişikliği İBB'de kabul edildi..

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek Ege Yapı Beyoğlu projesi 14 bin 54 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Ön talep toplanan Ege Yapı Beyoğlu projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede inşaat çalışmaları 2018 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Ege Yapı Beyoğlu Haberi

Ege Yapı Beyoğlu

Rusya ve Türkiye arasında yaşanan olumsuzluklardan sonra esen barış rüzgarı iki ülke arasında ticareti de olumlu yönde etkileyecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Turizm sektöründen sonra konut sektörünün de eli kulağı iki ülke arasında yaşanan diyaloglarda. Dünyanın alım gücü en yüksek ülkelerinden biri olan Rusya’yı yok sayamayız. Hükümetin attığı adımı destekleyici atılımlar yapmamız gerekiyor. Türkiye’yi Rusya’da tanıtmamız gerek” dedi.  


Türkiye ve Rusya’nın 24 Kasım’da yaşan uçak krizinden sonra iki ülke arasındaki ticaret de askıya alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde iki ülke arasında esen barış rüzgarları, piyasalara hemen olumlu yansımaya başladı. Turizm sektörü başta olmak üzere,  gıda, tekstil gibi sektörler oldukça ümitli. Gayrimenkul sektörünün de bu esen rüzgardan en çok etkilenen sektörlerden biri olması bekleniyor.

Hamit Demir: “Rusya’ya uzatılan ‘Zeytin Dalı’...