06 / 05 / 2024

Ege Yapı kampanyası

Ege Yapı kampanyası

EgeYapı, Batışehir ve Pega Kartal'dan ev sahibi olanlara finansman desteği verecek. Destek nisan sonuna kadar geçerli olacak. 380 bin liralık dairelerden satın alanlar, önce yüzde 25'lik peşinatı ödeyecek.

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Ege Yapı'dan evin yapıldıkça öde kampanyası!

Ege Yapı imzasını taşıyan ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projesine yeni kampanya başladı. Projelerde ödeme planı aşama aşama belirleniyor. 

Ege Yapı konut kampanyasına 3 projeyle destek veriyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında gösterilen Ege Yapı, “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına 3 projeyle destek verdiğini açıkladı. 

Ege Yapı Etstur seyahat hediye çeki kampanyası!

Ege Yapı'nın Kordon İstanbul iel Batışehir projelerinden daire alanlar 42 bin TL’ye varan Etstur seyahat çeki kazanıyor. 

Ege Yapı'dan Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası'na destek!

Ege Yapı, Emlak Konut öncülüğünde, konut ve bankacılık sektörünün birlikte hayata geçirdiği tarihi kampanyaya tam destek verdi.

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ege Yapı kampanyası Haberi

Ege Yapı kampanyası

Satışı süren Batışehir ve Pega Kartal projelerinde ilginç bir satış kampanyasına başlayan EgeYapı, ev alanlara finansman desteği vermeye hazırlanıyor. 380 bin liralık dairelerden satın alanlar, önce yüzde 25'lik peşinatı ödeyecek. Bir yıl sonra daire bedelinin yüzde 20'sini, ikinci yılda da diğer yüzde 20'sini ödeyecek. Geriye kalan bedel için ise 18 ay vadeli kredi çekilebilecek. Kredi taksitlerini ödemeye başlayanlar, EgeYapı'dan 380 bin liralık daire için aylık 2 bin lira destek alacak. Kredi ödemeleri ise bin 481 lira seviyesinde bulunacak. 18 ay sonunda 36 bin liralık destek sağlanmış olacak. Kampanya kapsamında 1+1 daireler için bin 125 ila bin 750, 2+1'ler için 2 bin ila 2 bin 438, 3+1 daireler için 2 bin 313 ila 2 bin 750, 4+1'ler için 3 bin...