10 / 05 / 2024

Egeli-Co atamaları

Egeli-Co atamaları

Egeli & Co Girişim Sermayesi Yatırım OrtakIığı A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Çağrı Demirel Egeli-Co'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu.

Şeker Finansal Kiralama'nın davasıyla ilgili yeni gelişme!

Şeker Finansal Kiralama, Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş.  aleyhine açılan davada Asliye Ticaret Mahkemesine verilecek bir dilekçe ile İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açık olmak üzere dosya üzerinde yapılan inceleme sonunda oy birliğiyle karar verdi.

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Schüco lojistik ve eğitim merkezini hizmete açtı!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Schüco, dünyadaki en önemli ikinci lojistik ve eğitim merkezini hizmete açtı. Merkez 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mallarını paylaştı!

19 yıllık evliliklerine aldatma yüzünden bitirme noktasına getiren Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mal paylaşımı ve tazminat konusunda anlaştı. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davalarında anlaşma sağlandığını belirtti.

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip!

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlık evine talip oldu. Fiyat konusunda anlaşan Ece Erken, eve sahip olmak için Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah'ın boşanmalarını bekleyecek.

Sabancı Holding'te yeni atamalar gerçekleştirildi!

Sabancı Holding, Grup Başkanlığı organizasyonlarında yeni atamalar yapıldı.

İsmail Coşkun: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Prof. Dr. İsmail Coşkun: “Kentsel Dönüşüm bizatihi iyi veya kötü değildir. İyi yönetilirse herkesin yararına, kötü yönetilirse herkesin aleyhine olur. " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bekir Tüzel, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'ne Dr. Bekir Tüzel atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fatih Belediyesi'ne Yerel Yönetimlerde Coğrafi Bilgi Sistemleri ödülü!

Fatih Belediyesi, bilgi sistemlerine üzerine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ‘Yerel Yönetimlerde Coğrafi Bilgi Sistemleri’ alanında ödüle layık görüldü.

Smir And Co İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smir And Co İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Soorena Amırsalehi tarafından Sarıyer'de kuruldu.

Nef, minik aslanların futbol coşkusuna ortak oldu!

#HerNefesteBirlikteyiz diyerek yola çıkan ve Galatasaray Futbol Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlenen Nef, Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesinde ve sonrasında minik aslanların tüm gün süren coşkusuna ortak oldu.

Egeli-Co atamaları Haberi

Egeli-Co atamaları

Egeli & Co Girişim Sermayesi Yatırım OrtakIığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03 Ocak 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan II.17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği çerçevesinde Çağrı DEMİREL'in "Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi" olarak görevlendirilmesine ve Tan EGELİ'nin yerine  "Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi" olarak atanmasına karar verilmiştir.


Bu atama ile birlikte Kurumsal Yönetim Komitemiz:  Başkan- M. Nadir Tansel SARAÇ (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) ve Üye-  Çağrı DEMİREL (Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi)'den...