02 / 05 / 2024

Egesel Marina projesi

Egesel Marina projesi

Egesel İnşaat' ın Marina Egesel projesi, Merkezi konumu ve yenilikçi mimari yapısıyla dikkat çekiyor Egesel înşaat, Marina Egesel projesiyle Çeşme'ye yeni bir mimari konsept kazandırıyor...

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Siltaş Marina'nın yüzde 20'si satıldı!

Siltaş Yapı’nın Pendik Marina’nın karşısında hayata geçirdiği yeni projesi Siltaş Marina, ön satıştan bugüne sadece bir ay içinde yüzde 20 satış oranına ulaştı. 

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Siltaş Marina fiyatları 2018!

Siltaş Marina fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Siltaş Yapı Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı dün lanse etti.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Siltaş Marina basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Çok sayıda yeni nesil iş merkezi ve konut projesine imza atan Siltaş Yapı, Pendik sahilde marinanın karşısında konumlandırdığı “adalara karşı, bulutlara komşu” yeni projesi Siltaş Marina’nın lansmanını gerçekleştirecek. 

Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanya 8 Mayıs'ta sona erecek!

Siltaş Yapı’nın Pendik sahilde marinanın karşısında inşa edilen yeni projesi Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanyası 8 Mayıs’ta sona erecek.

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Egesel Marina projesi Haberi

Egesel Marina projesi

Egesel İnşaat'ın Marina Egesel projesi, Merkezi konumu ve yenilikçi mimari yapısıyla dikkat çekiyor Egesel înşaat, Marina Egesel projesiyle Çeşme'ye yeni bir mimari konsept kazandırıyor. 


Proje, büyüklükleri 100 ile 178 metrekare arasında değişen çok özel 14 adet daireden oluşuyor. Merkezi konumu ve yenilikçi mimari yapısıyla dikkat çeken projenin 2014 Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Çeşme'nin artık sadece yazın yaşanan bir tatil beldesi olmaktan çıktığına dikkat çeken Egesel înşaat yönetim kurulu başkanı Hüseyin Şahin, bu doğrultuda sadece bir yazlık değil; yaz kış yaşanabilecek, içinde yaşayanlara her türlü konforu sağlayabilecek bütün ayrıntıları özenle işlenmiş butik bir projeyi amaçladıklarını dile getirdi. Projenin büyük beğeni topladığını belirten Şahin, "Hem konumuyla kent merkezinin tüm olanaklarını sunan, hem de yüksek kaliteden ödün vermeyen yenilikçi projemizle Çeşme'ye adım atıyoruz....