03 / 05 / 2024

EgeYapı Group basın toplantısı erteleme

EgeYapı Group basın toplantısı erteleme

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group’un 3 Eylül 2015,Perşembe günü gerçekleştirmeyi planladığı basın sohbet toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 19 Nisan'da!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan'da gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ile ön satışlar başlayacak. 

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Cathay Group basın toplantısı 17 Mayıs'ta!

Cathay Group, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ederken, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan yeni markasının heyecanını yaşıyor.

Lider Group basın toplantısı tekrar ertelendi!

Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde, 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecek basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Basın Ekspres Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Basın Ekspres Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi 310 bin liradan başlıyor. Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul projesinde konut teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Lider Group basın toplantısı 3 Aralık'ta!

Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla biraraya geliyor. Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Sone İstanbul Basın Ekspres teslim tarihi!

Sone İstanbul Basın Ekspres teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirtiliyor. Cathay Group projesi Sone İstanbul Evleri'nde evler 310 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatlar!

Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cathay Group'un yeni projesi Sone İstanbul Evleri'nde daireler Aralık 2017 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

EgeYapı Group basın toplantısı erteleme Haberi

EgeYapı Group basın toplantısı erteleme

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group’un 3 Eylül 2015,Perşembe günü gerçekleştirmeyi planladığı basın sohbet toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.