02 / 05 / 2024

Egeyapı ile Casperdan yeni proje

Egeyapı ile Casperdan yeni proje

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

Egeyapı ile Casper Çekmeköy'de yeni proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

Ege Yapı ile Casper 320 milyon TL'lik proje geliştirecek!

İnşaat sektöründe Batışehir ve Pega Kartal gibi konut projelerini hayata geçiren EgeYapı Group, yerli teknoloji şirketi Casper ile ortak proje geliştirmek için kolları sıvadı.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

EgeYapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Projede ön talep toplanma dönemi başlanıyor. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

EgeYapı Group’un basın toplantısı ertelendi!

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group’un 3 Eylül 2015,Perşembe günü gerçekleştirmeyi planladığı basın sohbet toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

EgeYapı Pega Kartal ödeme planı!

EgeYapı Pega Kartal ödeme planı ile banka kredisiyle vade yapılabiliyor. Karma proje olarak hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

EgeYapı Group Yenisahra’daki arsa sahipleri ile buluştu!

EgeYapı Group; kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Yenisahra’da ikamet eden arsa sahiplerini gerçekleştirdiği iftar davetinde bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı davetlilere kentsel dönüşüm sürecinin öneminden bahsetti.

Egeyapı Group Yenisahra'da kentsel dönüşüm yapacak!

Egeyapı Group, Yenisahra'da büyük bir dönüşüme imza atacak. Bölgede, şimdiye kadar 40 dönümlük ada ile uzlaşmaya varan firma, 100 dönümlük bir alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirmeyi hedefliyor.

EgeYapı Group 2015 yılı hedeflerini açıklıyor!

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group, 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerini, Pega Kartal projesinin relansman kampanyasını paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor.

Egeyapı Anadolu Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Egeyapı Anadolu Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Kısıklı'da, Hasan İnanç Kabadayı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Egeyapı Avrupa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Egeyapı Avrupa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te, Kısıklı'da 100 bin TL sermaye ile, Hasan İnanç Kabadayı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Egeyapı ile Casperdan yeni proje Haberi

Egeyapı ile Casperdan yeni proje

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı. Ön talep toplanmaya başlanan bu projede ev sahiplerini müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks dairelerden oluşan bir konsept bekliyor. 

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkam İnanç Kabadayı, bu işbirliğiyle Çekmeköy'de farklı ve üst segment bir projeye imza atacaklarmı belirterek, "Bölgenin en lüks projesini inşa edeceğiz. Casper'm marka gücü, teknoloji çözümleri üe inşaat sektöründeki deneyimimizin buluşacağı bu projenin büyük ilgi göreceğim düşünüyoruz. Bu ayrıcalıklı projeyi 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz" dedi. 

Casper Gayrimenkul A.Ş'nin Yönetim Kurulu üyesi Nejat Saldanh da şunları söyledi: "Teknoloji alanında birçok yeniliğe imza attık ve bu sektördeki gücümüzü kanıtladık. İnşaat sektöründe...