04 / 05 / 2024

EGİAD organizasyon

EGİAD organizasyon

EGİAD, üyelerinin en temel beklentilerinden biri olan iş ağlarını (networking) kurmak ve genişletmek amacıyla "EGİAD Ticaret Köprüsü" adı altında düzenlediği "Hızlı Tanışma" organizasyonunun ikincisini gerçekleştirdi.

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yıldırım ve Sedat Polat ortaklığında kuruldu.

Mevduat faizleri konutun yerini tutmaz!

EGİAD Başkanı Hakan İnci, mevduat faizlerinin hiçbir zaman konuta yatırım yapmanın yerini tutmayacağını vurguladı..

Konut almak için en uygun dönem!

EGİAD Başkanı Hakan İnci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnci, ev almak için en uygun dönem olduğunu söyledi.

EGİAD yatırımcıları İzmir'e çekiyor!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir'e yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek için harekete geçti. EGİAD tarafından yatırım toplantısı gerçekleşti.

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım ve Taner Yıldırım ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ayşegül Yıldız, Ada İnşaat şirketiyle yurt dışına açılacak!

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Şişli, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

EGİAD'tan İzmir'de kentsel dönüşüm zirvesi!

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm Zirvesi İzmir'de 8 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek. İzmir'deki zirveye Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ev sahipliği yapacak. İşte zirve programı ve detaylar...

Dumankaya İnşaat'ta organizasyon değişikliği!

Dumankaya İnşaat, müşteri odaklı yaklaşımını geliştirmek adına bir yenileşme hareketi doğrultusunda organizasyon değişikliğine gitti. Bu değişiklik kapsamında da 22 Dumankaya İnşaat çalışanı kurum içinde atandı.

EGİAD işadamları için ticaret köprüsü kurdu!

EGİAD, üyelerinin en temel beklentilerinden biri olan iş ağlarını (networking) kurmak ve genişletmek amacıyla "EGİAD Ticaret Köprüsü" adı altında düzenlediği "Hızlı Tanışma" organizasyonunun ikincisini gerçekleştirdi.

Eğirdir Gölü elektrikli gezi teknesiyle tanıtılacak!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteğiyle Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneğinin (EGİAD) İsparta'nın Eğirdir Gölü'nde turizm hareketliliğinin yıla yayılmasına katkı sağlamayı hedefleyen projesi hayata geçiriliyor.

İzmir Kültürpark'ı çekim merkezi yapacak proje hazırlandı!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir öneri getirerek şehrin tek nefes alma merkezi Kültürpark'ın yenilenmesi için hazırladıkları projeyi sundu...

Mert Optik 33. mağazasını Selway Outletpark 'ta açıyor!

Mert Optik, EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi'ne katıldı 120 çalışanı, 300 marka ve benzersiz hizmet anlayışıyla sektörde liderliği koruduklarını söyleyen firma yetkilileri, 33'üncü mağazayı Selway Outletpark 'ta açacaklarını söyledi

EGİAD organizasyon Haberi

EGİAD organizasyon


Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), üyelerinin en temel beklentilerinden biri olan iş ağlarını (networking) kurmak ve genişletmek amacıyla "EGİAD Ticaret Köprüsü" adı altında düzenlediği "Hızlı Tanışma" organizasyonunun ikincisini gerçekleştirdi. EGİAD Başkanı Seda Kaya, bu tür toplantılarda iş adamlarının potansiyel iş ortaklarını tanıması açısından yarar sağladığını dile getirerek, "Çoğu zaman çok büyük iş fırsatlarının çok yakınımızda hatta bazen hemen yanı başımızda olduğunun farkına varamıyoruz. Bu tür toplantılar potansiyel iş ortaklarımızı tanımak açısından çok yararlıdır. Üyelerimizi ve yakın iş ortaklarımızı ürünleri, hizmetleri ve firmaları ile daha iyi tanımak açısından bu ve benzeri etkinlikleri düzenli olarak gerçekleştirmeyi ilke edindik" diye konuştu. Etkinlikte karşılıklı olarak masalara oturan genç işadamları belirli aralıklarla masa değiştirerek diğer meslektaşlarıyla tanışma imkanı buldu. Asansör konuşması olarak tanımlanan görüşmelerde...