04 / 05 / 2024

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Gök, Erkan Atamer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satra Mühendislik İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Ayçiçek tarafından kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Metgi Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metgi Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Tutacak tarafından kuruldu.

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast İntegral İnşaat Eğitim Sağlık Hizmetleri Yayımcılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Dede tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Gök, Erkan Atamer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Eğitici İnşaat Eğitim Reklam Organizasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...