17 / 05 / 2024

eğitici kutu oyunları

eğitici kutu oyunları

D&R eğitici kutu oyunlarında uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Gamer'lar bu habere bayılacak! İşte Steam'de indirime giren oyunlar

Xbox Game Pass, bir abonelik hizmetidir ve geniş bir oyun kütüphanesine erişim sağlar. Aboneler, ayda belirli bir ücret karşılığında çeşitli oyunları indirme ve oynama imkanına sahiptir. Peki indirim listesinde hangi oyunlar var? İşte detaylar.

Amazon, Prime Gaming'de ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor!

​​​​​​​Ücretsiz Amazon Prime Oyunları Çıktı! Her hafta çeşitli ücretsiz oyunlar sunan platform, bu hafta listesine iki oyun daha ekledi.

Bu oyunların değeri 570 TL!  PS Plus ile ücretsiz sunulacak

PlayStation Plus Şubat 2023 oyunları piyasaya çıktı. Mafia Definitive Edition’dan OlliOlli World’e kadar değişik  kategorilerden birçok oyun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerinin erişimine sunulacak. İşte Şubat ayında PlayStation Plus Essential’a ilave edilecek 570 TL değerindeki oyunlar.

Oyun maratonuna hazırlananlar, kaçırmayın! Steam’de bu oyunlar dev indirimde! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dünyada en popüler dijital oyun mağazası olan Steam, hafta sonu fırsatını başlattı.  Çeşitli kategorilerden oyunlar dev indirime girdi.

İstanbul Balık Hal fiyatları açıklandı! Hamsi kutu 80 TL, lüfer 50 TL, somon 60 TL! 2 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Balık Hali'nin 2 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. İstanbul Balık Hal'inde hamsi kutu 80 TL, lüfer 50 TL, somon 60 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 2 Ocak 2023 diğer balık çeşitlerinin fiyat listesi...

1.097 TL'lik oyunlar ücretsiz! Hemen buraya bakın! 4 Aralık 2022 fiyat listesi...

Microsoft, Aralık 2022'de Xbox Game Pass'e eklenecek oyunları duyurdu. Listedeki tüm parçalar toplamda 1097 TL değerinde.

İstanbul Balık Hali'nde kutu hamsi 100 TL, kutu istavrit 400 TL! İşte İstanbul Balık Hali 9 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 9 Kasım 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, balık halinde hangi balık çeşitleri satılıyor? Halde kutu hamsi 100 TL, kutu istavrit 400 TL, levrek kg 80, Lüfer adet 50 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte diğer balık çeşitleri 9 Kasım 2022 fiyat listesi..

İstanbul Balık Hali'nde bir kutu istavrit ne kadar? İşte İstanbul balık hali 2 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 2 Kasım 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, balık halinde hangi balık çeşitleri satışa sunuldu? Bir kutu istavrit ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

D&R'dan eğitici kutu oyunlarında fırsatlar... İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

D&R eğitici kutu oyunlarında uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Mimarlar da e-spordan faydalanacak!

Bilgisayar oyunlarının paydaşı olmayan sektörler de oyun mekaniklerinden faydalanmaya çabalıyor. Tasarım ve mimariden oldukça yoğun ilgi var. E-sporu yönlendirenler de bu trende ayak uydurmuş durumda...

Bina akustik projesi sertifika eğitim programı tebliği 2018! 

Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik kapsamında bina akustik projesi düzenleyecek ve/veya ölçüm yapacak uzmanlara ve bu uzmanlara eğitim verecek eğitici kuruluşlara ilişkin esaslar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

TİKİ Eğlence Dünyası N Merkez'de açıldı!

Esenyurt N Merkez AVM'nin ikinci katında faaliyet gösteren TİKİ Eğlence Dünyası'nda oyunların fiyatı 1 TL'ye düşürüldü.

Confetti çocuk halıları çocukların zekalarını geliştiriyor!

Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

eğitici kutu oyunları Haberi

eğitici kutu oyunları

Online alışveriş, son senelerde oldukça popüler hale geldi. Özellikle pandemiyle birlikte insanlar fiziki alışverişten uzaklaştı ve online satış yapan firmalara yöneldi. Ağırlıklı olarak kitap ve kırtasiye alanında hizmet veren D&R'ın da son dönemde online satışları oldukça arttı.  Zaman zaman bazı ürünlerinde fırsat indirimleri yapan şirket, bu sayede online satışlarını daha da yükseltmiş gibi gözüküyor. 

D&R son olarak eğitici kutu oyunlarında online fırsatlar sunuyor. Çocukların zeka gelişimine büyük katkılar sağlayan bu oyunlar uygun fiyatlara satılıyor. Peki D&R'da eğitici kutu oyunlarının fiyatları ne kadar? D&R'da eğitici kutu oyunları kaç TL? D&R'da hangi eğitici kutu oyunları indirimde. İşte tüm detaylar..

İşte D&R'da uygun fiyata satılan eğitici kutu oyunları ve fiyatları

Neo Limon Pili Deney Seti
Fiyatı: 20,95 Türk Lirası

Neo Olay Yerindeki DNA Kutu Oyunu
Fiyatı:...