30 / 04 / 2024

Eğriçay Projesi nerede

Eğriçay Projesi nerede

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından Adıyaman’a 16 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede?

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

17 soruda Bahçeşehir Hayat projesi!

Bu ay içinde lansmanı yapılacak olan Bahçeşehir Hayat projesi konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. İşte 17 soruda Bahçeşehir Hayat projesi...

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Makro Kayabaşı projesi nerede?

İnşaat çalışmalarının Ağustos ayı içerisinde Makro Kayabaşı projesi 2019'da tamamlanacak. 700 konut ve 120 ticarethanenin yer aldığı Makro Kayabaşı projesi nerede?

Adıyaman Beşpınar Vadisi ve Eğriçay Projesi için ödenek aktarıldı!

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından Adıyaman’a 16 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.

AND Pastel Projesi nerede?

AND Pastel Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatifleri yer alıyor. Proje 45 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki AND Pastel Projesi nerede?

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede? Makyol İnşaat Esenyurt projesi Akbatı Alışveriş Merkezi karşısında, Makyol'a ait arsa üzerinde inşa edilecek. Projenin nisan ayında satışa sunulması planlanıyor...

Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Büyükyalı Projesi Nerede?

Büyükyalı Projesi Nerede? Özak-Yenigün-Ziylan Ortaklığı'nın Kazlıçeşme projesi Büyükyalı, Bakırköy-Zeytinburnu sahil hattı üzerinde yer alıyor. Proje 660 milyon liraya mal olacak...

Adıyaman Eğriçay Köprüsü'nde sona gelindi!

Adıyaman’ın batı ile bağlantısını sağlayacak olan ikinci köprü olan Eğriçay Köprüsü’nün yapım çalışmalarında sona gelindi. 2014 yılının Mart ayında başlayan köprü, Aralık ayı sonunda açılacak.

Eğriçay Projesi nerede Haberi

Eğriçay Projesi nerede

Aydın, Ak Parti Hükümetinin Adıyaman’ın hakettiği ve şehre yakışan proje, hizmet ve her türlü yatırım için süratle icraatlarına devam ettiğini belirtti.


On dört yıldır olduğu gibi AK Parti Hükümeti’nin yine Adıyaman’ın yanında olmaya devam ettiğini kaydeden Ahmet Aydın, “Milletvekili arkadaşlarımızla, Valimizle, Belediye Başkanımızla ve teşkilatlarımızla beraber yapmış olduğumuz takiplerimiz neticesinde, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından ilimize 16 Milyon TL kaynak aktarılmıştır.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 11 Milyon TL ödenek tahsis edilmiştir.


Bu ödeneğin 4 Milyon TL’si, Vadiyaman olarak nitelendirdiğimiz vizyon projelerimizden biri olan Beşpınar Rekreasyon Projesi 4. etap çalışmaları kapsamında yapılacak olan 800 metre pere kanal, 2 adet tersip bendi korkuluk, 1 adet köprü yapımında kullanılacaktır.


Yine aynı ödeneğin 7 Milyon TL’si, Adıyamanımızın doğu yakasında yer alan...