05 / 05 / 2024

ek group inşaat

ek group inşaat

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık hisse devri işlemleri hakkında açıklama yaptı.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Zan Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zan Group İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zozan Çiçek Yıldız tarafından kuruldu.

Mkb Group İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkb Group İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek ve Rüstem Hayvalı ortaklığında kuruldu. 

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu.

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

NEVESOB ek bina inşaatının temeli atıldı!

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, NEVESOB ek bina inşaatı temel atma törenine katılım gösterdi.

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Sulaıman, Khaled Qarwsh, Hanna Alı, ldullatef Shaebanı ve Malak Alkhatıb ortaklığında kuruldu. 

Gökbayrak Group inşaat sektörüne döndü!

Gökbayrak Group, 27 yıl aradan sonra inşaat sektörüne YKare İnşaat firması ile ortaklık kurarak yeniden adım attı.

Bandırma Devlet Hastanesi ek bina inşaatı başladı!

Bandırma Devlet Hastanesi Ek Binası için inşaat çalışmaları başladı.

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

Med Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Dumankaya, İslam Dumankaya ve Mehmet Emin Dumankaya ortaklığından 1 milyon TL sermaye ile bugün kurdu.

ek group inşaat Haberi

ek group inşaat

Kuyaş Büyükartı İnşaat ve Yatırım A.Ş' nin ortaklarından, Büyük Artı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. yüzde 36 hissesinin yüzde 6'sını Burker Tekstil İnşaat Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti'ne ve yüzde 30'unu EK Group İnşaat Anonim Şirketi'ne devretti.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması:
Kuyaş Büyükartı İnşaat ve Yatırım A.Ş' nin ortaklarından,  Büyük Artı Gayrimenkul Yatırım A.Ş.(Eski ismi ile Büyükartı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.) %36 hissesinin %6' sını Burker Tekstil İnşaat Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti'ne ve %30' unu EK Group İnşaat Anonim Şirketi' ne devir etmiştir. 

KUYAŞ hisse oranının değişmediği devir işlemleri bugün itibariyle tamamlanmış olup, ortaklık yapısı aşağıdaki şekildedir.

KUYAŞ BÜYÜKARTI İNŞAAT VE YATIRIM A.Ş. ORTAKLIK ORANLARI                    ...