02 / 05 / 2024

Ekart Tekstil

Ekart Tekstil

Sur Yapı, Bursa'da büyük bir yatırıma imza atıyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "Çevre illerden ve Körfez ülkelerinden yoğun talep alacağını düşünüyoruz" dedi.

Marka Rezidans Avm 1,3 milyar TL yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı, Bursa’da 1.3 milyar lira yatırım değerine sahip gayrimenkul projesini hayata geçirecek. Konut ve alışveriş merkezinin yer aldığı proje, Nilüfer bölgesinde Ekart Tekstil’e ait arsada yükselecek.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek dairesi açıldı!

SUR Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri hazır!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Nilüfer'de yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanacak!

SUR Yapı, Bursa’da 1.3 milyar lira yatırım değerine sahip gayrimenkul projesini hayata geçirecek. Konut ve alışveriş merkezinin yer aldığı proje, Nilüfer bölgesinde Ekart Tekstil'e ait arsada yükselecek.

Altan Elmas: Marka Rezidans Körfez ülkelerinden yoğun talep alacak!

Sur Yapı, Bursa'da büyük bir yatırıma imza atıyor. Ekart Tekstil işbirliği ile hayata geçirilecek olan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesinde, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloku bulunuyor.

Marka Rezidans Avm 1,3 milyar TL yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı, Bursa’da 1.3 milyar lira yatırım değerine sahip gayrimenkul projesini hayata geçirecek. Konut ve alışveriş merkezinin yer aldığı proje, Nilüfer bölgesinde Ekart Tekstil’e ait arsada yükselecek.

Sur Yapı Bursa'da Marka projesini inşa ediyor!

Sur Yapı Bursa'da 220 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Marka projesini hayata geçiriyor. Sur Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, proje için Ekart Tekstil'in arsasını kat karşılığı bir anlaşmayla aldıklarını belirtti.

Çıkan İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkan İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabit Çıkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi, Hızır Reis Caddesi'nde kuruldu

Ayazma Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Türkeri, Tayfun Akın Arığ tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu

Diyarbakır'a 120 hektarlık Tekstil Kent kuruluyor!

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır'a yatırım imkanlarını incelemek için gelen İzmirli işadamlarıyla bir araya geldi. Vali Kıraç,120 hektarlık Tekstil Kent yada Tekstil İhtisas Organize Sanayi adı altında bir çalışmayı yürütüyoruz dedi...

Elvin Tekstil yanmayan perde üretiyor!

Bursa'da, siparişlere göre özel projeler üreten firmanın, güç tutuşan, ateşe dayanıklı, antibakteriyel, antialerjik, leke itici, kendini temizleyen, koku gideren teknik tekstil ürünü perdeleri, Çin'in de aralarında bulunduğu 82 ülkeye satıyor....

Altima İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altima İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yusuf Akdaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, No:40-42 . Nolu odada kuruldu

Ekart Tekstil Haberi

Ekart Tekstil



Ekart Tekstil işbirliği ile hayata geçirilecek olan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesinde, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloku bulunuyor. 



1.3 milyar TL'lik yatırım değeriyle hayata geçirilen proje, 316 lüks rezidans dairesi ve home office'in yer aldığı bölümlerle 3.000 kişiye istihdam sağlayacak. 



Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Çevre illerden ve Körfez ülkelerinden yoğun talep alacağını düşünüyoruz" dedi. Nisanda lansmanı yapılan ve inşaatına başlanan AXİS İstanbul ise 550 milyon dolarlık yatırımla...