04 / 05 / 2024

Ekipler Yapı

Ekipler Yapı

Ekipler Yapı İnşaat Limited Şirketi, Yunus Turlak tarafından 50 bin TL 'lik sermaye ile 2 Ocak 'ta Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, 2.Sokak, No:23/A'da kuruldu

Marmaris'te imara aykırı binalar tek tek yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında imara uygun olmayan yapılar yıkılıyor. Ekipler, yapı kayıt belgesi iptal edilen ve hukuki süreci tamamlanan bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Silivri'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesine bağlı ekipler, Silivri'de hazine ve tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıkıyor.

Ahmet Aras: Bodrum'da kaçak yapılarla mücadelemizi ara vermeden sürdüreceğiz!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri, imara aykırı olduğu tespit edilen ve yıkım kararı alınan binalarda yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Ekipler, kaçak yapılan 4 bin metrekarelik bir okulu da yıktı...

Uzungöl'de kaçak yapı avı!

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Karadeniz'in gözde turizm merkezle arasında yer alan Uzungöl'de, 'İmar Barışı' düzenlemesine aykırı yapıların yıkımı, geniş güvenlik önlemleri altında, ekipler tarafından devam ediyor.

Muğla'da imara aykırı yapılar yıkılamadı!

Muğla ilinin Marmaris ilçesinde, kaçak oldukları tespit edilen yapıları yıkmak için gelen ekipler, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı sebebi ile yıkımı yapamadı...

Şanlıurfa’da 4 kaçak yapı yıkıldı!

Şanlıurfa’da kaçak yapılara karşı çalışmalar düzenleyen ekipler kaçak olarak inşa edilen 4 yapıyı yıktı.

Kapadokya'da 5 yapı daha yıkıldı!

Kapadokya peribacalarının yakınında bulunan ve yıkım kararı alınan yapılardan 5 tanesi daha yıkıldı. Ekipler 14 yapının daha yıkılması için çalışma yapılacak...

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Aksaray'da kaçak yapılaşmaya izin yok!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aksaray Belediyesi kent estetiğini bozan ve imara aykırı yapılara geçit vermiyor. Ekipler, ruhsatsız olarak inşa edilen yapıların tespiti halinde yapının yıkımını gerçekleştiriyor.

Uludağ'da kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak yapıları yıkıyor. Ekipler, kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villayı yıktı.

Trabzon Akçabat'ta kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Trabzon Akçabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri bölgede kaçak yapılaşmaya izin vermiyor. Ekipler, denetimlere başladı.

Karasu Sahili'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Karasu sahilinde yapılan kaçak yapılar Karasu Belediyesi ekipler tarafından yıkıldı.

Ankara Altındağ'da 3 günde 300 ruhsatsız yapı yıkıldı!

Pursaklar Belediyesi ruhsatsız yapılaşmaya karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. İlçe genelinde yapılan denetimlerde tespit edilen ruhsatsız yapılara ekipler tarafından müdahale edilerek yıkım gerçekleştirildi.

Ekipler Yapı Haberi

Ekipler Yapı

Ekipler Yapı İnşaat Limited Şirketi, Yunus Turlak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu. 


Ekipler Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabona arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ekipler Yapı İnşaat Limited Şirketi adres: Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, 2.Sokak,...