03 / 05 / 2024

eko turizm projeleri

eko turizm projeleri

Konyaaltı Belediyesi, 30 Mart 2014 tarihi itibari ile mahalle statüsü kazanacak olan köyleri, " Konyaaltı Bölgesi Sürdürülebilir Eko -Turizm " projesi ile kalkındırma yı amaçlıyor.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açıldı!

Antalya’nın Kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde olan Çukurbağ Yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan yangından sonra, ‘eko-turizm’ niteliği verilerek imara açıldı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Aydın Turizm Master Planı tanıtıldı!

Eko turizm olarak bilinen doğa turizminin geliştirilmesi amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aydın İli Tabiat Turizm Master Planı düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Başarır ve Eko İnşaat Fikirtepe projeleri için uzlaşma toplantısı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Başarır İnşaat ve Eko İnşaat firmaları davet edilerek aynı adada faaliyet gösterdiklerinden birleşerek veya birbirlerine devrederek yatırımın gerçekleştirilmesi için toplantı düzenlendi...

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

eko turizm projeleri Haberi

eko turizm projeleri

Büyükşehir Yasası ile 30 Mart 2014 tarihi itibariyle Konyaaltı ilçesinde 10 köy, mahalle statüsü kazanacak. Konyaaltı Belediyesi mahalle statüsü kazanacak olan Çağlarca, Geyikbayırı, Aşağıkaraıııan, Bahtılı, Hacısekiler köyleriyle ile Çakırlar ve Doyran bölgelerini kapsayan "Konyaaltı Bölgesi Sürdürülebilir EkoTurizm" projesini hayata geçiriyor. 

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'na alternatif Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında "Konyaaltı Bölgesi Sürdürülebilir Eko-Turizm" isimli projeye Konyaaltı İlçe Tarım Müdürlüğü, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ile TÜRSAB Antalya Bölge Müdürlüğü de destek veriyor. 

Bölgeye özgü bir eko-turizm modeli geliştiren Konyaaltı Belediyesi, ilk olarak bölge halkına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Belediye hizmet binasında düzenlenen toplantıda bölge sakinlerine seslenen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Bölgenin gelişmesi ve kalkınması için planlanan çalışmaların ilk adımı olarak Sosyete Pazarı ve Akdamlar Köyü mevkiinde sıcak asfalt ve...