17 / 05 / 2024

Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

Narlıdere'ye, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. ilçenin en işlek caddelerinden olan Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak.

Narlıdere'nin Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak!

Narlıdere'ye, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. İlçenin en işlek caddeleri arasında yer alan Güngören Caddesi, yeniden tasarlanacak.

İzmir Narlıdere'yi Ekonomi Üniversitesi güzelleştirecek!

İzmir'in Narlıdere ilçesine, Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi üyeleri ve öğrencilerinin eli değecek. Güngören Caddesi yeniden tasarlanacak, yaya ve araç trafiği düzenlenecek, dükkanlar modern bir yapıya kavuşacak.

İzmir Ekonomi Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Hasar gören binalar güçlendirilmeli mi yıkılmalı mı?

Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, 30 Ekim tarihinde yaşanan İzmir depremi ardından herkesin güvenli konut arayışı içerisine girdiğini belirtti.

Kovid-19 ve deprem konut tercihlerini değiştirdi!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, deprem ve pandeminin konut tasarımında değişimler yarattığını belirtti. 

Hafif ve orta hasarlı binalar için ne yapılmalı?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve inşaat mühendisi Şeref Alpago deprem sonrasında 'hafif' ve 'orta' hasarlı binalara nasıl uygulama yapılacağı hakkında bilgilerini paylaştı. 

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye tarihi ertelendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın 26 Haziran’da boşaltılmasına ilişkin karardan son dönüldü...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye kararına tepki!

İstanbul Beşiktaş’taki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın, 26 Haziran’da boşaltılacağıyla ilgili kararın ardından üniversiteye destek geldi. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Güzelşehir AVM'nin 12 işyeri değerleme raporu yayınlandı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, restorasyon çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi kuruluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘yeni güzel adamlar’ yetiştirmek için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze için ‘Kara Lise’ restore ediliyor.

Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Haberi

Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

İlçenin en işlek caddelerinden olan Güngören Caddesi, yeniden tasarlanıp yaya ve araç trafiği düzenlenecek ve dükkânlar modern bir yapıya kavuşturulacak. 


"Güngören Caddesi Kentsel Tasarım Projesi"nin hayata geçirilmesi amacıyla İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Rektör Prof. Dr. Oğuz Esen, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yazgan Bulgun arasında protokol imzalandı. 


Törende konuşan Demirtaş, "Bize bu imkânı sağlayan Abdul Batur'a teşekkür ediyorum. Mesleğin içinden gelmesi, projeleri hayata geçirmesindeki hızıyla 16 yıldır Narlıdere Belediye Başkaıılığı'nı yürütüyor. Önce Naıiıdere'nin kalbini kazandı, sonra da dönüştürdü. Şimdi de güzelleştiriyor" dedi. 


Milliyet...