02 / 05 / 2024

ekonomide ilk çeyrek büyümesi

ekonomide ilk çeyrek büyümesi

Ekonomide İlk çeyrekteki yüzde 4,8'lik büyüme oldu. Beklentilerin üzerinde gerçekleşen yılın ilk çeyrek büyümesi, iş dünyasında da memnuniyetle karşılandı.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım  ve tam, Ata altın ne kadar? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 2024 yılının ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 2 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

2024'ün ilk gününde altın ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024!

2023 yılını rekorla kapatan altın fiyatları 2024 yılına düşüşle girdi.  İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024...

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

23 Ekim Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1975 dolar olurken gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 23 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

ekonomide ilk çeyrek büyümesi Haberi

ekonomide ilk çeyrek büyümesi

İlk çeyrekteki yüzde 4,8'lik büyümeye ilişkin görüşlerini AA muhabirlerine açıklayan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İş dünyası olarak çok mutluyuz, çok sevindirici bir haber. Bu durum, hükümet istikrarının ortaya çıkardığı bir neticedir." dedi.   



Özdemir, Türkiye'nin Suriye olaylarına, Rusya ile yaşanan gerginliğe, bölgesel durumlara ve ihracat pazarlarında yaşanan daralmaya karşın beklentilerin yüzde 0,4 puan üzerinde büyümesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu yalnızca ve yalnızca Türkiye ekonomisinin gücünü ve dinamizmini gösteriyor. Ayrıca, yıllık beklentilerin üzerinde büyüyeceğimizin de işaretidir." dedi. 


Söz konusu sıkıntıların olmaması halinde büyüme oranının yüzde 5,5'lara ulaşacağını belirten Özdemir, tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye'nin mega projelerinin bütün hızıyla devam ettiğini söyledi. İstanbul Yeni Havalimanı'nın zamanında bitirileceğini, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin bu yıl...