04 / 05 / 2024

ekonomik oyuncak

ekonomik oyuncak

Toyzz Shop Eylül ayına özel yüzde 30’a varan indirimlerle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Çocukların vazgeçilmez adresi, anne babaların bütçede yardımcısı Toyzz Shop'un 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle

IMF: Koronavirüs benzeri görülmemiş bir ekonomik krize neden oldu!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının tüm dünyada '2008 küresel mali krizinden çok daha kötü ve benzeri görülmemiş' ekonomik krize yol açtığını söyledi.

Gazze'de inşaat sektöründe ekonomik kayıp görüldü!

Filistin'in Gazze Şeridi'nde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve İsrail ablukasının inşaat sektöründe ekonomik kayba neden olduğu belirtildi.

Ekonomik güven endeksi geriledi!

Ekonomik güven endeksi, mart ayında aylık bazda yüzde 5,9 azalarak 91,8'e düştü.

Aysel Gündoğdu: Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine konut sektörü de dahil edilmeli!

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, koronavirüsün ekonomi üzerindeki etkilerini azaltmak için yürürlüğe konulan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini değerlendi...

İMSAD'tan 'Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi'ne destek!

Türkiye İMSAD, koronavirüsün ekonomi üzerindeki etkilerini azaltmak için hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi hakkında bir açıklamalarda bulundu.

İstanbul İnşaatçılar Derneğinden Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi değerlendirmesi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

Hükümet 100 milyar liralık Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini açıkladı!

Hükümet, koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için Ekonomik İstikrar Kalkanı adını verdiği paketle 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldı.

İNTES'ten 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'ne destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, Ekonomik İstikrar Kalkanı olarak adlandırılan paket ile ayrılacak 100 milyar liralık kaynağın süreçten etkilenen öncelikli sektörler başta olmak üzere iş dünyasını rahatlatacağını söyledi.

Lübnan'da halk ekonomik kriz için sokaklara döküldü!

Lübnan'da sokaklara çıkan yüzlerce kişi, ekonomik kriz nedeniyle her geçen gün artan fiyatlara karşı hiçbir adım atmamakla suçladıkları hükümeti protesto etmek üzere yolları kapattılar.

Ekonomik güven endeksi arttı!

Ekonomik güven endeksi, şubat ayında geçen aya kıyasla yüzde 0,5 yükseliş göstererek 97,5'e çıktı.

Karma Ekonomik Komisyonu'nun ilk toplantısı yapıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un eş başkanlığında yapılan toplantıda, iki ülke arasında Karma Ekonomik Komisyon Protokolü imzalandı.

Erbil'deki tarihi kalenin restorasyonu ekonomik kriz engeline takıldı!

Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Irak'ın Erbil şehrindeki tarihi kalenin 2009'da başlayan restorasyonu, 2014'te terör örgütü DEAŞ'ın ortaya çıkması ve ardından gelen ekonomik kriz sebebiyle büyük oranda durdu.

Ekonomik güven endeksi arttı!

Ekonomik güven endeksi, ocak ayında geçen aya kıyasla yüzde 0,6 yükselerek 97,1'e çıktı.

ekonomik oyuncak Haberi

ekonomik oyuncak

Hikayesi Kadıköy’de 38 yıl önce distribütörlük ile başlayan Toyz Shop Gebze’deki 12 bin metrekarelik fabrikası ve Türkiye ile KKTC’de bulunan 250’ye yakın mağazasıyla çocukların rüyalarını süsleyen oyuncaklar öretip satıyor.

Global bir oyuncak markası hedefiyle geçtiğimiz temmuz ayında da Kosova’da ilk yurt dışı mağzasını açan Toyzz Shop, Romanya’nın bir numaralı oyuncak markası Noriel’i satın alarak adından söz ettirdi.

Çocukların bir numaralı adresi olan Toyzz Shop gerçekleştirdiği birçok kampanya ile de velilerin gönlünde taht kurdu. Son olarak okul sezonunun başladığı eylül ayına özel kampanyasını duyuran Toyzz Shop yüzde 30’a varan indirimlerle aile bütçelerine katkı sağlıyor.

İşte Toyzz Shop”un 12 Eylül 2022 satış listesi:

Fisher Price Eğitici Tablet  259,99 TL yerine 181,99 TL

Hot Wheels Mega Tır 349,99 TL yerine 244,99 TL

Barbie'nin Portatif Evi 599,99...