07 / 05 / 2024

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi

Çevre Günü olarak kutlanan 5 Haziran 2015 tarihinde, sürdürülebilir mimari ve kentsel tasarımı konuşmak üzere “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nda bir araya gelecek.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi kuruldu!

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Önder Harmankaya ve Beyazıt Biter tarafından kuruldu.

Naturev Ekolojik Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Naturev Ekolojik Yapı Sistemleri Anonim Şirketi, Murat Tarık Korça Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Şensoy Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Büyükçekmece, Kumburgaz Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 51 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Bozkurt Mahallesi'nde kuruldu.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı yarın başlıyor!

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’na hazır!

Van’da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’ açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, 28- 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ile ilgili konuştu..

BCN Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BCN Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nesim Ziyalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Kastamonu İnebolu'da alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor!

Kastamonu İnebolu Belediyesi tarafından ilçe’de sürdürülen yol alt yapı ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gümrük Sokak'ta altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce iş gücü ve ekipmanları ile çalışmalar devam ediyor.

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Park Grup Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Tunç, Emine Aşkın Şanlan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Grup Akademi Yapı ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Sevim Çelik tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oktay Kaya tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi Haberi

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi

Ekoyapı-Ekolojik Yapı ve Yerleşimler Dergisi'nin sosyal sorumluluk projesi olan ve bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek olan Yeşil Rapido LEED Eğitimleri etkinliği Dünya Çevre Günü’ne özel olarak kapsamını genişletiyor ve ‘sürdürülebilirlik’ kavramının mimari bakış açısıyla masaya yatırılacağı “Yeşil Binalar ve Ötesi” başlıklı bir konferansa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


Yeşil binalar konusunda farkındalık yaratma hedefiyle yola çıkan ve 5 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Lazzoni Hotel’de organize edilecek olan etkinlikte, Studio Libeskind Başkanı Mimar Yama Karim, sürdürülebilirlik merkezli mimarlık pratiğiyle RIBA Ödülü başta olmak üzere çok sayıda ödüle layık görülen Behnisch Architekten kurucusu Mimar Stefan Behnish ile ekolojik yaşam alanı oluşturma ve restorasyonu ile yeşil altyapı planlaması, saha tasarımı ve yönetimi üzerine 30 yıllık bir deneyime sahip olan dünyaca ünlü Ekolojist Gary Grant...