05 / 05 / 2024

Ekrem Çapkınoğlu

Ekrem Çapkınoğlu

Trabzon il Başkanı Ekrem Çapkınoğlu: " Trabzon 'u Avrupa'nın üç şehri arasına sokacağız diyorlar ama önce altyapı ve ulaşım sorununu halletsinler " açıklamasını yaptı.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Rota Aydınoğlu 60 ay 0 faiz kampanyası detayları!

Rota Aydınoğlu 60 ay 0 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipi de mevcut.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları!

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin sunulduğu proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Ekrem Çapkınoğlu Haberi

Ekrem Çapkınoğlu

Trabzon il Başkanı Ekrem Çapkınoğlu, parti il binasındaki basın toplantısında iktidar ve muhalefeti topa tuttu. Çapkınoğlu, Trabzon'un üvey evlat muamelesi gördüğünü belirtirken, pek çok yatırımı komşu illere kaçırdığına vurgu yaptı. Çapkınoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "AKFnin Trabzon'da dört tane milletvekili var. Sonuçta bir şehrin bakansız olması handikaptır ama iktidar partisinin milletvekilleri nerede? Trabzon lojistik merkez olması gerekirken başka bir ile kaydırıldı. Bölge istinaf mahkemeleri Samsun'a kayıyor. Trabzon'un ihracatı da Samsun'a kayıyor. Trabzon Havalimanı büyütülecekti, Ordu-Giresun Havalimanı bitti. Rize yatırıma alındı ama biz ikinci pisti bile yapamadık. Trabzon Havalimanı arada ezilecek gibi görünüyor. Trabzon'a üvey evlat muamelesi yapılıyor. Trabzon için mevcut siyasi iktidarm vadettikleri vaatler nerede? Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam, 'Trabzon'u Avrupa'nın gelişmiş üç kentinden biri haline getireceğiz.' diyor ama önce...