17 / 05 / 2024

Ekrem Demirtaş projeleri

Ekrem Demirtaş projeleri

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in stat ve trafik sorununu çözüm için hazırladığı projeleri sergi açarak kamuoyuna açıkladı. İşte İzmir'in stat ve trafik sorunu için hazırlanan projeler...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu: Önceliğimiz metro projeleri olacak!

İstanbul'un ulaşım sorunu hakkında konuşan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, ''Bu şehrin en önemli konusu metrodur. Önceliğimiz metro olacak'' dedi.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

İzmir'e 10 yılda 350 bin konut yapılmalı!

İTO’nun 9 Nisan’da gerçekleşecek olan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 67. İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu’ndan meclis üyeliğine aday olan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kemalpaşalı inşaatçılar ile buluştu. 

İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Kentsel dönüşümün metropol ilçelerden imalatın civar ilçelere kaydırılması gerektiğini vurgulayan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli" diye açıklama yaptı.

AVM'lerdeki kiraların cironun yüzde 20'sine dayanması kabul edilemez!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, alışveriş merkezlerinde dükkan kiralarının cirolara oranının yüzde 20'lere dayandığını söyledi.

Büyük inşaat firmalarının gözü İzmir'de!

İnciraltı Masha Lounge'de İzmir Ticaret Odası 67'nci ve 68'inci Meslek Komiteleri üyeleriyle biraraya gelen Ekrem Demirtaş, İzmir'in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

İnşaatta KDV indirimi devam etmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektörünün büyümesi için KDV indiriminin payını değerlendirdi. Demirtaş, ''İnşaatta KDV indirimi ve tapu harcı indirimi devam etmeli” dedi.

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

Ekrem Demirtaş projeleri Haberi

Ekrem Demirtaş projeleri


İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in stat ve trafik sorununu çözüm için hazırladığı projeleri sergi açarak kamuoyuna açıkladı. Projelerde Alsancak, Basmane ve Mustafa Kemal Bulvarı'na yapılacak tünellerle trafiğin yer altına alınması, Atatürk Stadının güçlendirilerek seyirci kapasitesinin artırılması, Mustafa Kemal Bulvarı'nda yeşil alanların altına yeraltı otoparkları yapılması öngörülüyor.


TEK LİRA İSTEMİYORUZ


Atatürk Stadı'nın zeminini derinleştirip üstünü kapatarak İzmir'e bir futbol mabedi kazandırılabileceğini vurgulayan Demirtaş, "Projemizde zemin 5.4 metre kazılacak. Ek tribünlerle seyirci kapasitesi 72 bine çıkarılacak. Böylece saha ile seyirci arasındaki boşluğun yarattığı kopukluk ortadan kalkacak. Çelik ayaklarla tribünlerin üstü kapatılacak. Stadyumun güneybatı köşesinde yeme-içme birimi yer alacak. Otopark kapasitesi 2 bin 207'ye çıkarılacak. Projeyi Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Gençlik ve Spor Bakanı ile paylaşacağız. Yenilenmiş Atatürk Stadyumu ile birçok finale ve...