28 / 04 / 2024

ekrem imamoğlu bağcılar açıklaması

ekrem imamoğlu bağcılar açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Bağcılar'da kentsel dönüşümün başladığını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağcılar’da vatandaşların evinde iftara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul hakkında vatandaşlarla sohbet etti. 

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Yoksul vatandaşlarımıza 2 bine yakın konut üreteceğiz!

23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimi için CHP tarafından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, "Fikir projelerine harcanan 226 milyon TL ile yoksul vatandaşlarımız için 2 bine yakın sosyal konut üreteceğiz'' dedi.

Bağcılar Yavuzselim 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 1075 ada, 1 parsel ile Kuzeyinde ve Batısında yer alan kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Bağcılar Kirazlı imar planı değişikliği askıda!

Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mahallesinde yer alan 597 parsel ve 2873 ada 6 parsellerin bir kısmı ile 3235 ada 1 parsel ve 597 parselin doğusundaki kadastral boşluğa ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Motto İstanbul Konutları Bağcılar fiyat!

Motto İstanbul projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Bağcılar Motto İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Motto İstanbul projesi 128 konut ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Bağcılar Motto İstanbul Rezidans ev fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Bağcılar Motto İstanbul Projesi iletişim!

Motto İstanbul projesi Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor...

ekrem imamoğlu bağcılar açıklaması Haberi

ekrem imamoğlu bağcılar açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar'da kentsel dönüşüm başladığını açıkladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar'a kentsel dönüşüm müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Halk TV'de yer alan habere göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çatlamış kolonlardan güvenli yapılara Bağcılar Kirazlı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor. 2017’de riskli yapı ilan edilen sitede @kiptaskonut ile İstanbul’a ve Türkiye’ye örnek bir dönüşüm gerçekleşecek" diyerek Bağcılar'da kentsel dönüşüm için start verildiğini duyurdu. 

Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı videoda Bağcılar sakinleri evlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ev sahipleri, depremden sonra binalarında çatlaklar meydana geldiğini ancak görünmemesi için kapatıldığını belirtti. 

5 yıl içerisinde 1.5 milyon konut dönüşecek!

Tozkoparan'da hukuki süreç...