09 / 05 / 2024

ekrem imamoğlu büyükçekmece imar

ekrem imamoğlu büyükçekmece imar

Büyükçekmece’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, senelerdir çıkmayan imar planları için harekete geçti.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Büyükçekmece'de inşaat kazası: 1 yaralı!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanılan binada bir işçi çatı katından asansör boşluğuna düştü. Hastaneye götürülen işçinin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi. 

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’nin imar planları için harekete geçti!

Büyükçekmece’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, senelerdir çıkmayan imar planları için harekete geçti.

Büyükçekmece'de 4 milyon 500 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan bodrum, zemin, 1. Kat, 3 no’lu bağımsız bölüm 4 milyon 500 bin TL bedelle icradan satılıyor.

İSKİ'den Büyükçekmece'deki 3 sanayi sitesine altyapı yatırımı!

İSKİ, yağış nedeniyle taşkın meydana gelen Büyükçekmece'deki Tecimen, Gültur ve Bülbüloğlu sanayi sitelerinde altyapı çalışması başlattı.

Pelican Hill Ihlamur Villaları Büyükçekmece fiyat!

Pelican Hill Ihlamur Villaları Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 470 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Kameroğlu İnşaat projesi Pelican Hill Ihlamur Villaları 2017 yılında tamamlanacak...

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi!

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi konutların alanlarına göre değişiyor. Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Ihlamur Villaları Büyükçekmece teslim tarihi!

Ihlamur Villaları Büyükçekmece teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Kameroğlu İnşaat projesi Pelican Hill Ihlamur Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor...

Ihlamur Evleri Büyükçekmece satış ofisi!

Ihlamur Evleri Büyükçekmece satış ofisi irtibat numarası 0212 886 13 82 olarak belirlendi. Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 112 adet villa yer alıyor.

Kameroğlu Ihlamur Evleri Büyükçekmece fiyat!

Kameroğlu Ihlamur Evleri Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde teslimler Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.

ekrem imamoğlu büyükçekmece imar Haberi

ekrem imamoğlu büyükçekmece imar

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün, 2018'de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilen fakat bugüne kadar onaylanmayan imar planları için başlattığı seferberliğe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dan da destek geldi.

“Ortak Masa” toplantısı kapsamında Büyükçekmece’ye gelen Başkan Ekrem İmamoğlu, senelerdir çıkmayan imar planları sebebiyle mağduriyet yaşayan bölgelerden Celaliye mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

“En büyük talebimiz imar planları”

Celaliyeli vatandaşlara hitap eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuyla ilgili olarak, “Başta Celaliye, Kumburgaz, Güzelce, Tepecik, Türkoba imar planlarımız olmak üzere ulaşımdan spor salonlarına ne varsa tamamını Ekrem Başkanımıza arz ettik. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan en büyük talebimiz şehrimizdeki bu plan sorununun bitirilmesidir. Çünkü önümüzde deprem var. Celaliye, Kamiloba ve Kumburgaz sahillerinde taş taş üzerinde kalmaz. Olacak deprem 5 kilometre karşımızda...