05 / 05 / 2024

Ekrem Pakdemirli kim

Ekrem Pakdemirli kim

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Başkalığına seçilen Ekrem Pakdemirli kimdir? Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ekrem Pakdemirli..

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli kim olduğu ve Dr. Bekir Pakdemirli hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Dr. Bekir Pakdemirli'nin eğitim durumu ve kariyeri ve ayrıntılar...

Recep Yılmaz Argüden, Saf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ekrem Pakdemirli'nin vefatıyla boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Recep Yılmaz Argüden getirildi.

Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, geçen ay hayatını kaybeden eski bakanlardan ve Sinpaş GYO’nun eski yönetim kurulu üyesi Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi, avcılar tarafından dere yatağında bulundu.

Sinpaş GYO'nun acı günü: Ekrem Pademirli vefat etti!

Sinpaş GYO'nun eski yönetim kurulu üyesi, Sinpaş GYO'nun iştiraki şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli vefat etti.

Ekrem Pakdemirli kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Başkalığına seçilen Ekrem Pakdemirli kimdir? Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ekrem Pakdemirli..

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Ekrem Demirtaş: 7500 müteahhit haksız rekabetle karşı karşıya kaldı!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) konut ya da fabrika yaparak İzmirli müteahhitlerle haksız rekabete girmesini istemediklerini belirtti

Ekrem Demirtaş: TOKİ konut ya da fabrika yaparak müteahhitlerle haksız rekabete girmesin!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) konut ya da fabrika yaparak İzmirli müteahhitlerle haksız rekabete girmesini istemediklerini belirtti...

Ekrem Demirtaş: 7500 müteahhit haksız rekabetle karşı karşıya!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) konut ya da fabrika yaparak İzmirli müteahhitlerle haksız rekabete girmesini istemediklerini belirtti...

Ekrem Demirtaş: TOKİ'nin misyonu müteahhitlerle rekabet etmek!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) konut ya da fabrika yaparak İzmirli müteahhitlerle haksız rekabete girmesini istemediklerini belirtti...

Ekrem Demirtaş: Rusya Türkiye pazarına yöneldi!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Rusya, Türkiye pazarına yöneldi. Bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Rusya’ya yönelik pazar araştırması desteği verdiğimiz üyelerimize, Rusya’ya yapacakları ihracatta yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Ekrem Pakdemirli kim Haberi

Ekrem Pakdemirli kim

Ekrem Pakdemirli kimdir?

Ekrem Pakdemirli, 1939 yılında İzmir’de doğdu. Orta eğitimini Manisada tamamladı. ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 1963 Haziranında aynı okulda yüksek lisans derecesi aldı. ODTÜ Teorik fizik bölümünde asistan, bir yıl sonra da Makine bölümünde öğretim görevlisi oldu. 


Daha sonra 1967 Ağustos ayında  Imperial College (University of London)’da doktorasını tamamladı. ODTÜ de öğretim görevliliği ve öğretim üyeliği yaptı. 


Devlet Planlama Teşkilatında grup başkanlığı ve  Müsteşar Yardımcılığı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı, Başbakanlık Baş Danışmanlığı ve Merkez Büyükelçiliği görevlerinde bulundu. 


XVIII., XIX., XX. ve XXI. dönemlerde Manisa Milletvekili olarak, Ulaştırma Bakanlığı, Maliye ve Gümrük Bakanlığı, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı yaptı. 2003 yılından bu yana, Bilkent, Başkent ve İstanbul Ticaret üniversitelerinde Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


Akbank yönetim...