05 / 05 / 2024

Ekrem Pakdemirli özgeçmiş

Ekrem Pakdemirli özgeçmiş

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bünyesinde Komite Başkalığına seçilen Ekrem Pakdemirli kimdir? Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ekrem Pakdemirli..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Emekli maaşlarıyla merak edilen soruya yanıt! Aynı anda 4 maaş alınabilir mi?

EYT'liler arasında dul ve yetim maaşı alanların merak ettiği soruya Posta Yazarı Ekrem Sarısu yanıt verdi. EYT kapsamında emekli olup daha önce aldıkları maaşları almaya devam edebilecekler mi? İşe o sorunun yanıtı

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ekrem İmamoğlu'nın seçim vaatleri yerine getirildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması: Babanıza çiftlik mi yapıyorsunuz?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje Kanal İstanbul için kimsenin üzerinde baskı kuramayacağını belirterek, “Dozerle gireriz diyorsunuz. Kendinize, babanıza çiftlik kurmuyorsunuz. Burası değil 16 milyonun, 82 milyon insanın bekasıyla ilgili bir konudur” diyor. 

Ekrem İmamoğlu Bodrum'dan ev mi aldı? 

Bodrum'da tatil yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gümüşlük'te 14 milyon liraya villa satın aldığı iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu gayrimenkul zengini mi?

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, babası ve eşinin üzerine kayıtlı en az 32 ofis, 23 mesken-daire, 25 dükkan, 5 villa ve 37 arsa bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu sahibi olduğu projeye onay verdi mi?

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz sahibi olduğu proje onay verdiği iddia ediliyor. 

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Ekrem Pakdemirli özgeçmiş Haberi

Ekrem Pakdemirli özgeçmiş

Ekrem Pakdemirli kimdir?

Ekrem Pakdemirli, 1939 yılında İzmir’de doğdu. Orta eğitimini Manisada tamamladı. ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 1963 Haziranında aynı okulda yüksek lisans derecesi aldı. ODTÜ Teorik fizik bölümünde asistan, bir yıl sonra da Makine bölümünde öğretim görevlisi oldu. 


Daha sonra 1967 Ağustos ayında  Imperial College (University of London)’da doktorasını tamamladı. ODTÜ de öğretim görevliliği ve öğretim üyeliği yaptı. 


Devlet Planlama Teşkilatında grup başkanlığı ve  Müsteşar Yardımcılığı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı, Başbakanlık Baş Danışmanlığı ve Merkez Büyükelçiliği görevlerinde bulundu. 


XVIII., XIX., XX. ve XXI. dönemlerde Manisa Milletvekili olarak, Ulaştırma Bakanlığı, Maliye ve Gümrük Bakanlığı, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı yaptı. 2003 yılından bu yana, Bilkent, Başkent ve İstanbul Ticaret üniversitelerinde Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. 


Akbank yönetim...