02 / 05 / 2024

Ekrem Yavaş kimdir

Ekrem Yavaş kimdir

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi her geçen gün termal turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçenin termal turizm merkezi olabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.

Ekrem Korkmaz kimdir? Pera GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ekrem Korkmaz nerelerde çalıştı? Pera GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ekrem Korkmaz ile ilgili merak edilenler...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Burcu kimdir? Ekrem Burcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ekrem Burcu'nun biyografisi...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut daha önce hangi görevlerde bulundu?

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Balıkesir Sındırgı'da Kalem Deresi projesinin temeli atıldı!

Balıkesir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın büyük önem verdiği 'Kalem Deresi' projesi hayata geçiriliyor.

Balıkesir Sındırgı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi her geçen gün termal turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçenin termal turizm merkezi olabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.

Sındırgı kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temeli atıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı İlçesi'nde kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temel atma törenini gerçeklekleştirdi. Temelin ilk harcı Ekrem Yavaş ve Başkan Uğur'un konuşmasından sonra atıldı.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Ekrem Yavaş kimdir Haberi

Ekrem Yavaş kimdir

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi her geçen gün termal turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçenin termal turizm merkezi olabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yavaş, aynı zamanda ilçedeki gelişime ve değişime esnafında ortak olması için kahvaltılı toplantılar yaparak istişarelerde bulunuyor. 


Balıkesir’in Termal Turizmde parlayan yıldızı konumundaki Sındırgı’da her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde turizme yönelik projeleri hayata geçiriyor. Başkan Yavaş, termal turizm alanında ki gelişime esnaf ve sanatkârında ortak olması için toplantılar düzenleyerek istişarelerde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Meydanında ki esnafla bir toplantı gerçekleştiren Başkan Yavaş, bu defa sanayideki sanatkâr esnafla bir araya geldi.


‘Kalıcı Olan Sındırgı’


Termal turizm alanında ilçedeki yapılan çalışmalara değinen Başkan...