29 / 04 / 2024

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1321 Parsel Şubesi, Abdurrahim Ekşi Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Pazar Sokak'ta açıldı.

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1267 Parsel Şubesi açıldı!

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1267 Parsel Şubesi, Abdurrahim Ekşi Şube Müdürlüğünde 200 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kağan Sokak'ta açıldı.

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Ekşi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Ateşler Sokak'ta kuruldu.

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Güral tarafından kuruldu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Ng Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Çelik Konstrüksiyon Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Şimşek tarafından kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Ladin Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ladin Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Arslan tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Otto Blau Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Blau Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yeliz Caak tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Elif Ceren Gül Burak tarafından kuruldu.

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Haberi

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1321 Parsel Şubesi, Abdurrahim Ekşi Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Pazar Sokak'ta açıldı. 


Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1321 Parsel Şubesi adres: Sancaktepe, Emek Mahallesi, Pazar Sokak, No.31 Parsel...