28 / 04 / 2024

ekşinar konakları ihale

ekşinar konakları ihale

Ekşinar Konakları'nda yer alan 5 dükkan açık arttırma ile 8 Mayıs 2014 tarihinde saat 14.00'da satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 1 milyon 761 bin TL'den başlıyor

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek... 

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Çevre Bakanlığı, Salda Gölü için 15 gün ek süre istedi!

Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ihale ve proje hakkındaki belgelerin 15 gün içerisinde gönderilmesi istenmişti ve süre dolmadan Bakanlık 15 gün ek süre istedi...

Yeniköy Konakları güncel ödeme planı 2018!

Geniş peyzaj alanına ek olarak doğa ile iç içe yer alan konumuyla da öne çıkan Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Türk Kızılayı'ndan Çapa Kan Bağış Merkezi Ek Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Çapa Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü Ek Binası inşaat, elektrik, mekanik, tadilat, bakım ve onarım hizmet alımı ihale edilecektir..

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Metrosu'ndaki hata 200 milyon dolarlık ek maliyet getirdi!

İzmir Metrosu'nun proje, ihale ve yapım aşamasındaki yapılan hataların 200 milyon dolarlık ek maliyet getirdiğini ifade eden Hanefi Caner, "Bu zarar İzmirlinin cebinden ödendi" dedi

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları hakkında bilgi verdi!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda merak edilen soruları yanıtladı.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları'nı anlattı!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı.

Melih Gökçek, Söğüt İnşaat'a 4.1 milyarlık ihale mi verdi?

Melih Gökçek’in Sögüt İnşaat’a 6 ihale verdiği ortaya çıktı.Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Söğüt İnşaat’a verdiği ihaleler arasında Anadolu Bulvarı’nda yapılan yapılan köprü inşaatı da vardı.

ekşinar konakları ihale Haberi

ekşinar konakları ihale

Ekşinar Konakları'nda yer alan 5 dükkan açık arttırma ile satışa sunulacak. E Blok'ta yer alan dükkanların ihalesi, 8 Mayıs 2014 tarihinde saat 14.00'da gerçekleştirilecek. 


Ekşinar Konakları ihalesine konu olan 2-3-4-5-6 numaralı dükkanların alanları ve bedelleri ile ilgili bilgiler şu şekilde;


134,69 metrekare E Blok 2 numaralı dükkan 1 milyon 761 bin TL'den

162,80 metrekare E Blok 3 numaralı dükkan 2 milyon 39 bin TL'den

172,64 metrekare E Blok 4 numaralı dükkan 2 milyon 163 bin TL'den

186,18 metrekare E Blok 5 numaralı dükkan 2 milyon 332 bin TL'den

283,38 metrekare E Blok 6 numaralı dükkan 3 milyon 550 bin TL'den satılacak. 


Açık arttırma Florya Şenlik Mahallesi, Ekşinar Sokak, No:48 A1-2 DairE:4 Florya'da yapılacak. Teklifler açık arttırma şartnamesinin ilgili madde esaslarına göre değerlendirilecek. 


Açık arttırma başlangıç bedelinin yüzde...